MrTech
Üye
kimse muhatap olmuyorki konuşayım...![]()
abi ben yazdım bi bakmadın yani

Çok büyük ayıp etmişim lütfen döv beni
![]()

Güzel şiir yüreğine sağlık...Ben bu yolda tekrar yürümem
Artık buralardan geçemem
Ben bu yaştan sonra ne kara kaşa göze
Ne de selvi boya hiç gelemem
Her kadehte bir yıldız tuttum
Söndürdüm avuçlarımda
Koşarak kaçtım güya çocukluğumda
Büyümeyi öğrenemedim hala
Ben bu yolda tekrar yürümem
Artık buralardan geçemem
Ben bu yaştan sonra ne kara kaşa göze
Söverim gelmişime geçmişime
cidden o kadar muhabbetini yaptık, bu cümle şuana kadar kimsenin aklına gelmedi süper...Mahir sende hoşgeldin...
Battle for mıddle earth 2 ındırdım . yenıden oynamak ıcın. bir sorun oldu duşman uzerıme gelmıyor kı
bende duzeltmek ıçın başka bir mod indiriyorum. malum ttnet sınırı aşınca ınternetı yavaşlatıyor. bekle dur işte 
Müridler çıkın dışarı abim geldi...
Güzel şiir yüreğine sağlık...

NFK falan varmı paylaşsanaMehmet Akif Ersoy.
Kanayan yara gördüm mü yanar ta ciğerim. Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem, Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdadıma saldırdı mi hatta boğarım.. - Boğamazsın ki! - Hiç olmazsa yanımdan kovarım. Üç buçuk soysuzun ardında zağarlık yapamam; Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam. Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum? Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boynum. Kanayan bir yara gördüm mü yanar ta ciğerim, Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim. Adam aldırmada geç git, diyemem, aldırırım Çiğnerim, çiğnenirim, hakki tutar kaldırırım.

NFK falan varmı paylaşsanaMehmet Akif Ersoy.
Kanayan yara gördüm mü yanar ta ciğerim. Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem, Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdadıma saldırdı mi hatta boğarım.. - Boğamazsın ki! - Hiç olmazsa yanımdan kovarım. Üç buçuk soysuzun ardında zağarlık yapamam; Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam. Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum? Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boynum. Kanayan bir yara gördüm mü yanar ta ciğerim, Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim. Adam aldırmada geç git, diyemem, aldırırım Çiğnerim, çiğnenirim, hakki tutar kaldırırım.

2005 yılından geçmişten şimdiki zaman'a gelmiş....
![]()

Müridler çıkın dışarı abim geldi...

2005 yılından geçmişten şimdiki zaman'a gelmiş....
![]()
UTANSINNFK falan varmı paylaşsana
- - - Eklendi - - -
NFK falan varmı paylaşsana![]()
Yok estafurullah![]()
çok samimi gençlersiniz, 
Forumun dedelerındenız haaaa![]()

google görsellere zombi yazılır mı yaaa üffff
tırstım.. güya zombi resmi koyacaktım buraya
...çok samimi gençlersiniz,
![]()

idir sizleri sormalı nasılsınız?o sınır işi çok gıcık bir durum, güya benim 8 sınırı geçince 2ye düşüyor çok saçma...Hoşbulduk abiBattle for mıddle earth 2 ındırdım . yenıden oynamak ıcın. bir sorun oldu duşman uzerıme gelmıyor kı
bende duzeltmek ıçın başka bir mod indiriyorum. malum ttnet sınırı aşınca ınternetı yavaşlatıyor. bekle dur işte
![]()
buyur
dede isen iyi ben zombi sandimgoogle görsellere zombi yazılır mı yaaa üffff
tırstım.. güya zombi resmi koyacaktım buraya
...