onurahmet03
Üye
Bir düzüne lale ile iki gül fark varmış aramızda![]()

Bir düzüne lale ile iki gül fark varmış aramızda![]()

İsrailinde Saniyede 3500 Mermi Cakan Silahı ve 150 Bomba Atan Makinayı Duydun mu? Şimdi Bide Ruslar İşe Girdi Yazılımda Seni Keklik Gibi Vururlar![]()
evet hatırladım... ama suriye semalarında oyun oynamayacağız maalesef Ömer
Orda bi görev var uçağı kontrol ediyorsun bombalama yapıyorsun ordaki uçak

Neden?
Savaş bitti galiba silah tartışması başladı ben ne suncam7000mt yukardayım radarda yokum bir bombardıman uçağına saniyede 10000 mermi atsan ne fayda mermiye mi yıkılcak öyle bir uçak

İsmim Gökçen Onur, yaş olarakOttoman Tigger dı demi abi isim ne benden büyüksün galiba![]()
Memnum oldum kardeşim, maxibendi kardeşliğimize hoşgeldin...
evet hatırladım... ama suriye semalarında oyun oynamayacağız maalesef Ömer![]()
neyse abi suriyeyi salla sana bişi olmasın 
İsmim Gökçen Onur, yaş olarakMemnum oldum kardeşim, maxibendi kardeşliğimize hoşgeldin...
![]()

Teşekkürlerİsmim Gökçen Onur, yaş olarakMemnum oldum kardeşim, maxibendi kardeşliğimize hoşgeldin...
![]()
Bende m.odum gökçen abi 
Abi bi görünüyon sonra hop yoksun nereye gidiyon?
Rusya ile anlaştıklarını bilmiyordum yahuİsrail Gelişmiş Makinalarına Eski Yazılımlarını Amerikaya Yaptırmıstı ve Sonuc Alamamıstı.Simdi Rusya İle Denediler ve Sonucu Baya Bi Aldılar.Yazılımları Asırı Derecede Hayrikulade Bisey.
bu iyi olmamış...
Abi bi görünüyon sonra hop yoksun nereye gidiyon?

neyse abi suriyeyi salla sana bişi olmasın
- - - Eklendi - - -
Bana maxibend kardeşliğinden bahsetmemiştin
![]()
Çok büyük ayıp etmişim lütfen döv beni 
kimse muhatap olmuyorki konuşayım...![]()
cidden o kadar muhabbetini yaptık, bu cümle şuana kadar kimsenin aklına gelmedi süper...Maxibendi tarikatıŞeyh Gökçen
![]()
Mahir sende hoşgeldin...Ben bu yolda tekrar yürümem
Artık buralardan geçemem
Ben bu yaştan sonra ne kara kaşa göze
Ne de selvi boya hiç gelemem
Her kadehte bir yıldız tuttum
Söndürdüm avuçlarımda
Koşarak kaçtım güya çocukluğumda
Büyümeyi öğrenemedim hala
Ben bu yolda tekrar yürümem
Artık buralardan geçemem
Ben bu yaştan sonra ne kara kaşa göze
Söverim gelmişime geçmişime

2005 yılından geçmişten şimdiki zaman'a gelmiş.... 
| Kanayan yara gördüm mü yanar ta ciğerim. Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem, Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdadıma saldırdı mi hatta boğarım.. - Boğamazsın ki! - Hiç olmazsa yanımdan kovarım. Üç buçuk soysuzun ardında zağarlık yapamam; Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam. Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum? Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boynum. Kanayan bir yara gördüm mü yanar ta ciğerim, Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim. Adam aldırmada geç git, diyemem, aldırırım Çiğnerim, çiğnenirim, hakki tutar kaldırırım. |