Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
selam :zzz:

codblackops2

codblackops2

Üye
SURİye açıklama yapmış uçağı vurduktan sonra farkettik türk olduğunu diye.bizde yedik :hmmm

Elektr0

Elektr0

Üye
Valla gençler ben kayserideyim eğer sahur da pastırma yerseniz susuzluğun anlamını asıl o zaman öğrenirsiniz :oke:

aslında eve pek pastırma alınmaz ama ramazan ayının bereketinden midir nedir neredeyse her gün .. Allah'a şükürler olsun Ramazan ayının nimet çeşitliligi çok güzel oluyor ...

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Valla gençler ben kayserideyim eğer sahur da pastırma yerseniz susuzluğun anlamını asıl o zaman öğrenirsiniz :oke:
Oruç tutmanın amacı fakirleri anlamaktır :) Tuttuğun oruçtan sonra dert yanılırsa eğer o orucun anlamı kalmaz bence :) Ben şahsen susadığım zaman samimi olarak söylüyorum , seviniyorum :) Oruç tutmanın tadına o zaman vardığımı hissediyorum :)

Elektr0

Elektr0

Üye

inşallah giderim. Özellikle Amerika'yı istememin nedeni farklı toplumlardan insanların bir arada yaşaması. Gözlem yapmak istiyorum aslında :hmmm
mantıklı cevabı basit...
osmanlı devletinin uyguladı sistem eyalet sistemi ... eğer gücü isen eyalet sistemi iş görür ama amerika gücünü kaybetsin iç savaş başlayacaktır...

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Sana da selam biricik abim nasılsın :tebessüm:

aleykümselam kuzu. hamdolsun iyiyim ama çok değil. amma çocuk hasta geldi bu gece ya. biri çıkmadan diğeri giriyor içeri. hepside ateş şikayeti. soruyoruz ne zaman başladı diye. çoğu diyorki sabah başladı. e sabahtan beri nerdeydiniz mübarek :zzz:

StunnerDead

StunnerDead

Üye

Oruç tutmanın amacı fakirleri anlamaktır :) Tuttuğun oruçtan sonra dert yanılırsa eğer o orucun anlamı kalmaz bence :) Ben şahsen susadığım zaman samimi olarak söylüyorum , seviniyorum :) Oruç tutmanın tadına o zaman vardığımı hissediyorum :)

Varoll bee :D

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

olmadı işte.. Koreli LG sony'e fark attı haberin olsun .. samsung Da LCD pazarında zarar yapnca ( aynı bir display şirketi kurdy ve ayrıldı ) LG gözümde TV de Lider teknosa bayilerine gidince zaten agırlıklı olarak LG ve samsung var ama LG daha agırlıklı...

başka soru 5 inç lik bir ekran gündelik kullanım için uygunmudur.. cevabı vermeden önce bir dizi izle adı ( Roofton Prince ) ...

bence sorun yok, 5" kullanırım. Ama en iyisi küçük ve iyi bi tasarımlı ekran. iPhone4 gibi mesela

MasteLaa

MasteLaa

Üye
aleykümselam kuzu. hamdolsun iyiyim ama çok değil. amma çocuk hasta geldi bu gece ya. biri çıkmadan diğeri giriyor içeri. hepside ateş şikayeti. soruyoruz ne zaman başladı diye. çoğu diyorki sabah başladı. e sabahtan beri nerdeydiniz mübarek :zzz:
Çok doğru söylüyorsun :) Gece gelmenin en büyük sebeplerinden bir tanesi de bilinçsizlik bence.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

mantıklı cevabı basit...
osmanlı devletinin uyguladı sistem eyalet sistemi ... eğer gücü isen eyalet sistemi iş görür ama amerika gücünü kaybetsin iç savaş başlayacaktır...

ben gitmek istiyorum, görmek inceleme yapmak, birebir konuşmak.

Elektr0

Elektr0

Üye
5 vakit namaz kılınmadıgı sürece tutulan orucun bir anlamı olmaz diye biliyorum ... namaz dinin direğidir sözü işte tam burda devreye giriyor namaz olmaz ise geriye kalan ibadetleri sırtlayacak dayanak yok direk yok ... Allah bizi affetsin...

- - - Eklendi - - -

ben gitmek istiyorum, görmek inceleme yapmak, birebir konuşmak.

gör tabiki :oke:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
5 vakit namaz kılınmadıgı sürece tutulan orucun bir anlamı olmaz diye biliyorum ... namaz dinin direğidir sözü işte tam burda devreye giriyor namaz olmaz ise geriye kalan ibadetleri sırtlayacak dayanak yok direk yok ... Allah bizi affetsin...
Çok doğru söylüyorsun :) Evet hiç bir anlamı kalmaz :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

- - - Eklendi - - -

gör tabiki :oke:

:alkis

Otroligt

Otroligt

Üye
Selam herkeze :)

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Çok kötü şeyler olacak yakında çok.. :hmmm

Silinen Üye 511859