Bu arada gitti mi herkes![]()

rekorrr sende o zaman ...![]()
Geçen yaz ramazanda iftar 7.40 da oluyordu ben 6.40 da kalkıyordum
sabah 8 e kadar pc deydım hatta bir keresinde sabah 10 a kadar durmuştum annem le bir avm ye gidip tişört alıp geri gelmiştim saat 1 de uyumuştum 
ben de seviyorum vatanımı ama bu toplum beni rahatsız ediyor
( ikiside aynı şey )
sözü aklıma geldi ...Zaman bilim ile durdurulsaydı herkes zaman'ı durdumdak için bilimle yarışırdı...Geçen yaz ramazanda iftar 7.40 da oluyordu ben 6.40 da kalkıyordum
sabah 8 e kadar pc deydım hatta bir keresinde sabah 10 a kadar durmuştum annem le bir avm ye gidip tişört alıp geri gelmiştim saat 1 de uyumuştum
![]()
bende zayıf biriyim.. ama senin için önemli olan orayı görmek biz burda ne kadar çok konuşsakta gidip görmeden kararın degişmez belki hiç degişmez ..inş gidersin..
ben zaten fazla yemek yiyen birisi değilim. Ve zayıfım![]()

ben zaten fazla yemek yiyen birisi değilim. Ve zayıfım
- - - Eklendi - - -
ne dersen artık. Gitmek istiyorum

oooo sen bu yaşta bu sözleri ediyorsan ...
apple mı samsung mu
android mi İos mu
Wp mi Nokıa mı( ikiside aynı şey )
LG TVmi sony TV mi ? biraz kafa dagıt gündem ile işin yok senin genç kişi derslerine çalış rahatsız eden toplumun düzenini giderek veya kaçarak düzeltemezsin... Çalışmalısın emek verip görerek öğrenmelisin...
ünlü bir yazarınsözü aklıma geldi ...Zaman bilim ile durdurulsaydı herkes zaman'ı durdumdak için bilimle yarışırdı...
Ramazan'da uyanık kalmak ayrı zevkli.
herkes kim? Yeni üye galiba
ne zaman gelmişti ki![]()

Bende gitmek istiyorum amerikaya hayatı doya doya yaşamak istiyorum çok sıkıldımm![]()

susuzlugun önemini ögrenmek açısından güzel oluyor ... küçükken gözyaşları dökerdim susuzluktan...

Hayattan beklentilerin nedir kuzum ??Bende gitmek istiyorum amerikaya hayatı doya doya yaşamak istiyorum çok sıkıldımm![]()

gençlik nereye gidiyor sorusunun cevabını buldum amerika ..![]()

bende zayıf biriyim.. ama senin için önemli olan orayı görmek biz burda ne kadar çok konuşsakta gidip görmeden kararın degişmez belki hiç degişmez ..inş gidersin..![]()

Hayattan beklentilerin nedir kuzum ??![]()

ayrıca, Sony TV tabi ki. Başka soru?