Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bu arada gitti mi herkes :bilmm

StunnerDead

StunnerDead

Üye

rekorrr sende o zaman ... :oke:

:D Geçen yaz ramazanda iftar 7.40 da oluyordu ben 6.40 da kalkıyordum :D sabah 8 e kadar pc deydım hatta bir keresinde sabah 10 a kadar durmuştum annem le bir avm ye gidip tişört alıp geri gelmiştim saat 1 de uyumuştum :halay3:

Elektr0

Elektr0

Üye

ben de seviyorum vatanımı ama bu toplum beni rahatsız ediyor

oooo sen bu yaşta bu sözleri ediyorsan ...
apple mı samsung mu
android mi İos mu
Wp mi Nokıa mı :naughty: ( ikiside aynı şey )
LG TVmi sony TV mi ? biraz kafa dagıt gündem ile işin yok senin genç kişi derslerine çalış rahatsız eden toplumun düzenini giderek veya kaçarak düzeltemezsin... Çalışmalısın emek verip görerek öğrenmelisin...
ünlü bir yazarın :naughty: sözü aklıma geldi ...Zaman bilim ile durdurulsaydı herkes zaman'ı durdumdak için bilimle yarışırdı...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:D Geçen yaz ramazanda iftar 7.40 da oluyordu ben 6.40 da kalkıyordum :D sabah 8 e kadar pc deydım hatta bir keresinde sabah 10 a kadar durmuştum annem le bir avm ye gidip tişört alıp geri gelmiştim saat 1 de uyumuştum :halay3:

Ramazan'da uyanık kalmak ayrı zevkli.

Elektr0

Elektr0

Üye

ben zaten fazla yemek yiyen birisi değilim. Ve zayıfım :zzz:
bende zayıf biriyim.. ama senin için önemli olan orayı görmek biz burda ne kadar çok konuşsakta gidip görmeden kararın degişmez belki hiç degişmez ..inş gidersin.. :oke:

codblackops2

codblackops2

Üye

ben zaten fazla yemek yiyen birisi değilim. Ve zayıfım :zzz:

- - - Eklendi - - -

ne dersen artık. Gitmek istiyorum

Bende gitmek istiyorum amerikaya hayatı doya doya yaşamak istiyorum çok sıkıldımm :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

oooo sen bu yaşta bu sözleri ediyorsan ...
apple mı samsung mu
android mi İos mu
Wp mi Nokıa mı :naughty: ( ikiside aynı şey )
LG TVmi sony TV mi ? biraz kafa dagıt gündem ile işin yok senin genç kişi derslerine çalış rahatsız eden toplumun düzenini giderek veya kaçarak düzeltemezsin... Çalışmalısın emek verip görerek öğrenmelisin...
ünlü bir yazarın :naughty: sözü aklıma geldi ...Zaman bilim ile durdurulsaydı herkes zaman'ı durdumdak için bilimle yarışırdı...

Apple iOS ve WP değil Nokia. MeeGo taraftarıyım ben. Sürekli farklı şeyler yapmaya çalışıyorum ama her konuda beni sinirlendiriyorlar

codblackops2

codblackops2

Üye
Geçen ramazan saat gece12den 5e kadar doktorlar izlerdim :naughty:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ayrıca, Sony TV tabi ki. Başka soru?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

susuzlugun önemini ögrenmek açısından güzel oluyor ... küçükken gözyaşları dökerdim susuzluktan...

geçen Ramazan gece gündüz forumdaydım. Ayrıca Sakarya'da yeni bi eve taşınmıştık onun heyecanı vardı. Şimdi Istanbul'dayım :(

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bende zayıf biriyim.. ama senin için önemli olan orayı görmek biz burda ne kadar çok konuşsakta gidip görmeden kararın degişmez belki hiç degişmez ..inş gidersin.. :oke:

inşallah giderim. Özellikle Amerika'yı istememin nedeni farklı toplumlardan insanların bir arada yaşaması. Gözlem yapmak istiyorum aslında :hmmm

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Valla gençler ben kayserideyim eğer sahur da pastırma yerseniz susuzluğun anlamını asıl o zaman öğrenirsiniz :oke:

codblackops2

codblackops2

Üye

Hayattan beklentilerin nedir kuzum ?? :)

Türkiyede hayat çok monoton .. Orda istemediğin kadar teknoloji var hemde inanılmaz ucuza.Ünlü şarkıcılarla tanışmak konserlere gitmek,amerika caddelerinde gezmek daha birsürü şey var unuttum :hmmm

Elektr0

Elektr0

Üye
ayrıca, Sony TV tabi ki. Başka soru?

olmadı işte.. Koreli LG sony'e fark attı haberin olsun .. samsung Da LCD pazarında zarar yapnca ( aynı bir display şirketi kurdy ve ayrıldı ) LG gözümde TV de Lider teknosa bayilerine gidince zaten agırlıklı olarak LG ve samsung var ama LG daha agırlıklı...

başka soru 5 inç lik bir ekran gündelik kullanım için uygunmudur.. cevabı vermeden önce bir dizi izle adı ( Roofton Prince ) ...

Üst Alt