ıspartanın neresinden hasan kardeş?
Hasan Üye 1STayTRue35' Alıntı: ıspartanın neresinden hasan kardeş? Genişletmek için tıkla ... Merkez sen de mi ispartalısın?
1STayTRue35' Alıntı: ıspartanın neresinden hasan kardeş? Genişletmek için tıkla ... Merkez sen de mi ispartalısın?
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: selamun aleyküm hayırlı geceler saygıdeğer insanlar. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam kardeşim.
x-scarface' Alıntı: selamun aleyküm hayırlı geceler saygıdeğer insanlar. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam kardeşim.
Metin MF Üye x-scarface' Alıntı: selamun aleyküm hayırlı geceler saygıdeğer insanlar. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam...
x-scarface' Alıntı: selamun aleyküm hayırlı geceler saygıdeğer insanlar. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam...
Hasan Üye x-scarface' Alıntı: selamun aleyküm hayırlı geceler saygıdeğer insanlar. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam..
x-scarface' Alıntı: selamun aleyküm hayırlı geceler saygıdeğer insanlar. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam..
x-scarface Üye 1STayTRue35' Alıntı: yok ben ıspartdayım şu anda üniversite okuyorum burada merkez de sdü de. Genişletmek için tıkla ... hangi bölüm hocam? ısparta ögrenci için pek cazip memleket değilmiş öyle duydum dogrumudur?
1STayTRue35' Alıntı: yok ben ıspartdayım şu anda üniversite okuyorum burada merkez de sdü de. Genişletmek için tıkla ... hangi bölüm hocam? ısparta ögrenci için pek cazip memleket değilmiş öyle duydum dogrumudur?
Hasan Üye 1STayTRue35' Alıntı: yok ben ıspartdayım şu anda üniversite okuyorum burada merkez de sdü de. Genişletmek için tıkla ... Çok yakın sdü bize Mehmet tönge mahallesinde oturuyorum ben hemen yukarı zaten.
1STayTRue35' Alıntı: yok ben ıspartdayım şu anda üniversite okuyorum burada merkez de sdü de. Genişletmek için tıkla ... Çok yakın sdü bize Mehmet tönge mahallesinde oturuyorum ben hemen yukarı zaten.
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: nasılsınız gençler? Genişletmek için tıkla ... eyvallah hamd olsun sen nasılsın hocam
OttomaN TigeR' Alıntı: nasılsınız gençler? Genişletmek için tıkla ... eyvallah hamd olsun sen nasılsın hocam
Hasan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: nasılsınız gençler? Genişletmek için tıkla ... Iyiyim ben seni sormalı gökçen abi
OttomaN TigeR' Alıntı: nasılsınız gençler? Genişletmek için tıkla ... Iyiyim ben seni sormalı gökçen abi
MasteLaa Üye L-LumieRe' Alıntı: oooooooo selamun aleykum maxi geçnler iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam
L-LumieRe' Alıntı: oooooooo selamun aleykum maxi geçnler iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam
Hasan Üye L-LumieRe' Alıntı: oooooooo selamun aleykum maxi geçnler iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Acelen mi var adaş hoşgeldin
L-LumieRe' Alıntı: oooooooo selamun aleykum maxi geçnler iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Acelen mi var adaş hoşgeldin
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam hoş geldin cengiz nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Berbat.
1STayTRue35 Üye x-scarface' Alıntı: hangi bölüm hocam? ısparta ögrenci için pek cazip memleket değilmiş öyle duydum dogrumudur? Genişletmek için tıkla ... aynen öyle ölü bi şehir burası ben otomotiv okuyorum siz de mi öğrencisiniz?
x-scarface' Alıntı: hangi bölüm hocam? ısparta ögrenci için pek cazip memleket değilmiş öyle duydum dogrumudur? Genişletmek için tıkla ... aynen öyle ölü bi şehir burası ben otomotiv okuyorum siz de mi öğrencisiniz?