Güller ne alemde şuan :D
1STayTRue35 Üye tinasoft' Alıntı: Ispartanın gülleri meşhurdu demi Genişletmek için tıkla ... aynen öyle de ben daha doğru düzgün bi gül göremedim buralarda
tinasoft' Alıntı: Ispartanın gülleri meşhurdu demi Genişletmek için tıkla ... aynen öyle de ben daha doğru düzgün bi gül göremedim buralarda
x-scarface Üye 1STayTRue35' Alıntı: 3 senedir öğrenciyim bende burda alıştım havasına ama hala bir an önce bitse de gitsem niyetiyle duruyorum burda. Genişletmek için tıkla ... allah kolaylık versin ne diyelim
1STayTRue35' Alıntı: 3 senedir öğrenciyim bende burda alıştım havasına ama hala bir an önce bitse de gitsem niyetiyle duruyorum burda. Genişletmek için tıkla ... allah kolaylık versin ne diyelim
L-LumieRe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim kardeşim. Hasan bana bir pc toplatmak için parça önerir misin? Genişletmek için tıkla ... başım üstüne abi.. memnuniyetle yardım ederim
OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim kardeşim. Hasan bana bir pc toplatmak için parça önerir misin? Genişletmek için tıkla ... başım üstüne abi.. memnuniyetle yardım ederim
VKUCUKSAHİN Üye 1STayTRue35' Alıntı: aynen öyle de ben daha doğru düzgün bi gül göremedim buralarda Genişletmek için tıkla ... O zman sen yanlış yerdesin
1STayTRue35' Alıntı: aynen öyle de ben daha doğru düzgün bi gül göremedim buralarda Genişletmek için tıkla ... O zman sen yanlış yerdesin
1STayTRue35 Üye Hasan' Alıntı: Akraba falan mi var çünürde yoksa yurtta mi kalıyorsun Genişletmek için tıkla ... yok arkadaşla bi apartta kalıyorum sessiz bi yer olduğu için seçtim rahat ders çalışıp kafa dinleyebiliyorum çünürde
Hasan' Alıntı: Akraba falan mi var çünürde yoksa yurtta mi kalıyorsun Genişletmek için tıkla ... yok arkadaşla bi apartta kalıyorum sessiz bi yer olduğu için seçtim rahat ders çalışıp kafa dinleyebiliyorum çünürde
L-LumieRe Üye MasteLaa' Alıntı: Helal olsun sohbetinize doyum olmuyor Neyse hadi iyi geceler.. Genişletmek için tıkla ... hayrola ne oldu yaw
MasteLaa' Alıntı: Helal olsun sohbetinize doyum olmuyor Neyse hadi iyi geceler.. Genişletmek için tıkla ... hayrola ne oldu yaw
Hasan Üye 1STayTRue35' Alıntı: aynen öyle de ben daha doğru düzgün bi gül göremedim buralarda Genişletmek için tıkla ... Sadece yol kenarlarında bi kaç tane var Ben de hiç görmüyorum
1STayTRue35' Alıntı: aynen öyle de ben daha doğru düzgün bi gül göremedim buralarda Genişletmek için tıkla ... Sadece yol kenarlarında bi kaç tane var Ben de hiç görmüyorum
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: başım üstüne abi.. memnuniyetle yardım ederim Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim artık şu kasadan kurtulsam iyi olacak.
L-LumieRe' Alıntı: başım üstüne abi.. memnuniyetle yardım ederim Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim artık şu kasadan kurtulsam iyi olacak.
VKUCUKSAHİN Üye ynsemrekose' Alıntı: nabüünüz beylet sizi yanaklardan mmıncırıyorum Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin, Yahu sen ZKC dinler misin
ynsemrekose' Alıntı: nabüünüz beylet sizi yanaklardan mmıncırıyorum Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin, Yahu sen ZKC dinler misin
1STayTRue35 Üye tinasoft' Alıntı: O zman sen yanlış yerdesin Genişletmek için tıkla ... ilk geldiğimde bunu düşünmedim değil gerçekten
tinasoft' Alıntı: O zman sen yanlış yerdesin Genişletmek için tıkla ... ilk geldiğimde bunu düşünmedim değil gerçekten
Hasan Üye L-LumieRe' Alıntı: iyi işte ne olsun... özledim yaa burayıı Genişletmek için tıkla ... 1 haftalık ban atmıştım kendime ben de özledim buraları
L-LumieRe' Alıntı: iyi işte ne olsun... özledim yaa burayıı Genişletmek için tıkla ... 1 haftalık ban atmıştım kendime ben de özledim buraları
doctorrr Üye tinasoft' Alıntı: Hoş geldin, Yahu sen ZKC dinler misin Genişletmek için tıkla ... hastasaıyım vay bi matraxçı buldum D:
tinasoft' Alıntı: Hoş geldin, Yahu sen ZKC dinler misin Genişletmek için tıkla ... hastasaıyım vay bi matraxçı buldum D: