Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

- - - Eklendi - - -

Yaa kardeşim gibi sevdiğim kız arkadaşım intihar etmiş.. ve kurtararamışlar :ağlarım: 2 gün haber alamıyordum dedim kötü bişey mi oldu ulaşamadım biraz önce mesaj geldi. Yerle bir oldum bi anda :ağlarım:

Başın sağ olsun

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Yaa kardeşim gibi sevdiğim kız arkadaşım intihar etmiş.. ve kurtararamışlar :ağlarım: 2 gün haber alamıyordum dedim kötü bişey mi oldu ulaşamadım biraz önce mesaj geldi. Yerle bir oldum bi anda :ağlarım:

Yapma yaaa :(

Çok üzüldüm inanki, Allah ailesine sabırlar versin

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

somuru:

MasteLaa

MasteLaa

Üye

en mantıklısi twitter gibi :hmmm

Olabilir bir seçenek sonuçta ve şu an tatildeyiz seni görmüyor..İçinden geçeni yazabilirsin.. Ben sana şunu söyleyeyim bunu yazdıktan sonra emin ol aklından hiç çıkmazsın..Ve gördüğü yerde heyecanlanır... Twitter bir seçenektir dostum ..

marist

marist

Üye

ßu Saatte VeriLir mi ßu Haber. :S

ßaşın Sağ OLsun..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Olabilir bir seçenek sonuçta ve şu an tatildeyiz seni görmüyor..İçinden geçeni yazabilirsin.. Ben sana şunu söyleyeyim bunu yazdıktan sonra emin ol aklından hiç çıkmazsın..Ve gördüğü yerde heyecanlanır... Twitter bir seçenektir dostum ..

ya aklında kötü şekilde kalırsam :hmmm

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Amin, İçime dert olur bu olay benim..

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Çok çok geçmiş olsun kardeş ya çok üzüldüm :züü:
:züü:

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
sizler sağolun..

MasteLaa

MasteLaa

Üye

ya aklında kötü şekilde kalırsam :hmmm

İçinden geçenleri iyi bir şekilde dile getirirsen kötü şekilde kalmaz aklında..Bu konuda en önemli şey kızı sıkmamak ..Kızı da tanıyorsun sonuçta huyunu felan..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

İçinden geçenleri iyi bir şekilde dile getirirsen kötü şekilde kalmaz aklında..Bu konuda en önemli şey kızı sıkmamak ..Kızı da tanıyorsun sonuçta huyunu felan..

:hmmm en iyisi öleyim ben

Emrgncy

Emrgncy

Üye
sizler sağolun..

Hayat bu Hüsnücan'ım, bir haber gelir mutluluktan havalara uçarsın, bir haber gelir dünyalar başına yıkılır.

bu dünya imtihan dünyası alışmalısın, Anahtar kelime şu ''Buda geçer Ya Hu''

MasteLaa

MasteLaa

Üye

o kadar çok soru var ki kafamda :(

Seni çok iyi anlıyorum ... Bir gün ayrıca sohbet ederiz dostum uzun uzun anlatırsın içini dökersin konuşuruz.. Şimdi yatmam gerekiyor..Dediğim gibi çok strese girme zararlı.. Hadi iyi geceler..Tatlı rüyalar :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Seni çok iyi anlıyorum ... Bir gün ayrıca sohbet ederiz dostum uzun uzun anlatırsın içini dökersin konuşuruz.. Şimdi yatmam gerekiyor..Dediğim gibi çok strese girme zararlı.. Hadi iyi geceler..Tatlı rüyalar :)

sana da. Ben de yatayım :(

SHS

SHS

Üye
:bye:

Üst Alt