haydaravısyon
Üye
- - - Eklendi - - -
Yaa kardeşim gibi sevdiğim kız arkadaşım intihar etmiş.. ve kurtararamışlar2 gün haber alamıyordum dedim kötü bişey mi oldu ulaşamadım biraz önce mesaj geldi. Yerle bir oldum bi anda
![]()
Başın sağ olsun
Yaa kardeşim gibi sevdiğim kız arkadaşım intihar etmiş.. ve kurtararamışlar2 gün haber alamıyordum dedim kötü bişey mi oldu ulaşamadım biraz önce mesaj geldi. Yerle bir oldum bi anda
![]()
![]()

![]()

sanada merhaba![]()
Sanada kardeş![]()

en mantıklısi twitter gibi![]()
![]()
Olabilir bir seçenek sonuçta ve şu an tatildeyiz seni görmüyor..İçinden geçeni yazabilirsin.. Ben sana şunu söyleyeyim bunu yazdıktan sonra emin ol aklından hiç çıkmazsın..Ve gördüğü yerde heyecanlanır... Twitter bir seçenektir dostum ..

![]()

TşkLer. NasıLsınız, uyku Var mı Uyku..![]()
TşkLer. NasıLsınız, uyku Var mı Uyku..![]()

ya aklında kötü şekilde kalırsam![]()
İçinden geçenleri iyi bir şekilde dile getirirsen kötü şekilde kalmaz aklında..Bu konuda en önemli şey kızı sıkmamak ..Kızı da tanıyorsun sonuçta huyunu felan..
en iyisi öleyim bensizler sağolun..
Canını çok sıkıyorsun belli..Biraz rahat ol..Böyle sıkıntıya girersen bir yere varamazsın ..
en iyisi öleyim ben
Canını çok sıkıyorsun belli..Biraz rahat ol..Böyle sıkıntıya girersen bir yere varamazsın ..

o kadar çok soru var ki kafamda![]()

Seni çok iyi anlıyorum ... Bir gün ayrıca sohbet ederiz dostum uzun uzun anlatırsın içini dökersin konuşuruz.. Şimdi yatmam gerekiyor..Dediğim gibi çok strese girme zararlı.. Hadi iyi geceler..Tatlı rüyalar![]()