Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bana beş dakika müsade arkadaşlar ilham geldi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bana beş dakika müsade arkadaşlar ilham geldi

Kolay gelsin abi.

---------- Eklendi @ 01:41:16 ---------- Yazıldı @ 01:38:51 ----------

abi bana da müsade uykum geldi ya hayret doğrusu. Gelmişken hemen yatayım iyi geceler.

m542tf

m542tf

Üye

Kolay gelsin abi.

---------- Eklendi @ 01:41:16 ---------- Yazıldı @ 01:38:51 ----------

abi bana da müsade uykum geldi ya hayret doğrusu. Gelmişken hemen yatayım iyi geceler.

Dur gitme pastanı al önce

Hasan

Üye
iyi uykular :bye:

m542tf

m542tf

Üye
pasta da söyledim nereye gittiniz yahu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
geldim geldim mustafa nasıl gidiyor iş güç

m542tf

m542tf

Üye

hadi iyisin bize tatil yok yarın dahil çalışıyoruz

sana üzüldüm şimdi bugün 4 te çıktım salı gece 12 de iş başı arada yatmak lazım inşallah sende istirahat yaparsın

---------- Eklendi @ 02:03:03 ---------- Yazıldı @ 02:00:36 ----------

Ali sana bi fikir danisayim ben iki ay sonra. 82 yada 91 ekran led tv almayı düşünüyorum philips ile lg hangisi daha iyidir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

sana üzüldüm şimdi bugün 4 te çıktım salı gece 12 de iş başı arada yatmak lazım inşallah sende istirahat yaparsın

---------- Eklendi @ 02:03:03 ---------- Yazıldı @ 02:00:36 ----------

Ali sana bi fikir danisayim ben iki ay sonra. 82 yada 91 ekran led tv almayı düşünüyorum philips ile lg hangisi daha iyidir
kesinlikle philips lg den daha iyidir fakat arada fiyat farkı olur bana sorarsan ya teknoloji marketlerin kampanyalarını takip et ya da avrupa şampiyonasından sonra ellerinde kalan stokları bitirmek için kampanya yapıcaklar onu bekle

m542tf

m542tf

Üye

kesinlikle philips lg den daha iyidir fakat arada fiyat farkı olur bana sorarsan ya teknoloji marketlerin kampanyalarını takip et ya da avrupa şampiyonasından sonra ellerinde kalan stokları bitirmek için kampanya yapıcaklar onu bekle

temmuz gibi düşünüyorum zaten geçen vatan computer da baktım 1500'e tam aradığım tv vardı philips 37inc 200 hz hd biraz daha bekleyeyim dedim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

temmuz gibi düşünüyorum zaten geçen vatan computer da baktım 1500'e tam aradığım tv vardı philips 37inc 200 hz hd biraz daha bekleyeyim dedim
keşke daha önce haberim olsaydı geçen hafta sonu mediamarkt ta 1300tl idi philips 37inç led tv

---------- Eklendi @ 02:12:49 ---------- Yazıldı @ 02:11:22 ----------

aslında bende misafir odasına düşünüyorum 82 ekran bir led tv ama çok satılıyor diye heralde hiç kampanyaya girmiyorlar sürekli takip ediyorum

m542tf

m542tf

Üye
keşke daha önce haberim olsaydı geçen hafta sonu mediamarkt ta 1300tl idi philips 37inç led tv

---------- Eklendi @ 02:12:49 ---------- Yazıldı @ 02:11:22 ----------

aslında bende misafir odasına düşünüyorum 82 ekran bir led tv ama çok satılıyor diye heralde hiç kampanyaya girmiyorlar sürekli takip ediyorum

500 metre yakinimda vatan computer var canım sıkılınca gidip geziyorum %25 indirim oluyor çalışan tanıdık var o önceden indirime girecekleri söylüyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iyiymiş mustafa şimdiden hayırlı olsun inşallah kafana göre bişey bulursun

__xXx__

__xXx__

Üye
cümleten selamun aleykum güzel insanlar nasılsınız

Üst Alt