hayırlı olsun çocukları sünnet ettirmişsin abi.
Emrgncy Üye Ali Kemal abi çay güzel olmuş eline sağlık ---------- Eklendi @ 01:26:32 ---------- Yazıldı @ 01:25:33 ---------- Üstad'ım birine Kirve olurdu
Ali Kemal abi çay güzel olmuş eline sağlık ---------- Eklendi @ 01:26:32 ---------- Yazıldı @ 01:25:33 ---------- Üstad'ım birine Kirve olurdu
papakudioflu Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Ali Kemal abi çay güzel olmuş eline sağlık ---------- Eklendi @ 01:26:32 ---------- Yazıldı @ 01:25:33 ---------- Üstad'ım birine Kirve olurdu Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun kardeşim
Emrgncy112' Alıntı: Ali Kemal abi çay güzel olmuş eline sağlık ---------- Eklendi @ 01:26:32 ---------- Yazıldı @ 01:25:33 ---------- Üstad'ım birine Kirve olurdu Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun kardeşim
m542tf Üye hasane51' Alıntı: Aleykum selam mustafa nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sağol hasan ve hosbuldum gökçen
hasane51' Alıntı: Aleykum selam mustafa nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sağol hasan ve hosbuldum gökçen
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Ali Kemal abi çay güzel olmuş eline sağlık ---------- Eklendi @ 01:26:32 ---------- Yazıldı @ 01:25:33 ---------- Üstad'ım birine Kirve olurdu Genişletmek için tıkla ... haberim yoktu refikim olsaydı olurdum tabi.
Emrgncy112' Alıntı: Ali Kemal abi çay güzel olmuş eline sağlık ---------- Eklendi @ 01:26:32 ---------- Yazıldı @ 01:25:33 ---------- Üstad'ım birine Kirve olurdu Genişletmek için tıkla ... haberim yoktu refikim olsaydı olurdum tabi.
Emrgncy Üye Abilerim sizle muhabet birbaşka güzel Sabah işlerim olmasa sabahlardım ama nasip başka zamana artık Hepinize hayırlı geceler Allahın rahmeti bereketi hepimizin üzerine olsun
Abilerim sizle muhabet birbaşka güzel Sabah işlerim olmasa sabahlardım ama nasip başka zamana artık Hepinize hayırlı geceler Allahın rahmeti bereketi hepimizin üzerine olsun
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: durun daha sünnet olmadı salı gunu Genişletmek için tıkla ... hadi ya kıyafetli görünce oldu sandım abi ya.
m542tf' Alıntı: durun daha sünnet olmadı salı gunu Genişletmek için tıkla ... hadi ya kıyafetli görünce oldu sandım abi ya.
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hadi ya kıyafetli görünce oldu sandım abi ya. Genişletmek için tıkla ... Hadi geç kalmamışsın Üstadım Tekrardan iyi geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: hadi ya kıyafetli görünce oldu sandım abi ya. Genişletmek için tıkla ... Hadi geç kalmamışsın Üstadım Tekrardan iyi geceler
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Abilerim sizle muhabet birbaşka güzel Sabah işlerim olmasa sabahlardım ama nasip başka zamana artık Hepinize hayırlı geceler Allahın rahmeti bereketi hepimizin üzerine olsun Genişletmek için tıkla ... iyi geceler refikim.
Emrgncy112' Alıntı: Abilerim sizle muhabet birbaşka güzel Sabah işlerim olmasa sabahlardım ama nasip başka zamana artık Hepinize hayırlı geceler Allahın rahmeti bereketi hepimizin üzerine olsun Genişletmek için tıkla ... iyi geceler refikim.
m542tf Üye Emrgncy112' Alıntı: Abilerim sizle muhabet birbaşka güzel Sabah işlerim olmasa sabahlardım ama nasip başka zamana artık Hepinize hayırlı geceler Allahın rahmeti bereketi hepimizin üzerine olsun Genişletmek için tıkla ... Allah'a emanet ol kardeşim
Emrgncy112' Alıntı: Abilerim sizle muhabet birbaşka güzel Sabah işlerim olmasa sabahlardım ama nasip başka zamana artık Hepinize hayırlı geceler Allahın rahmeti bereketi hepimizin üzerine olsun Genişletmek için tıkla ... Allah'a emanet ol kardeşim
m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hadi ya kıyafetli görünce oldu sandım abi ya. Genişletmek için tıkla ... onlar provaydi pazartesi resim çekilecek salı sabah 09:00 gibi özel hastanede sünnet olacaklar
OttomaN TigeR' Alıntı: hadi ya kıyafetli görünce oldu sandım abi ya. Genişletmek için tıkla ... onlar provaydi pazartesi resim çekilecek salı sabah 09:00 gibi özel hastanede sünnet olacaklar
papakudioflu Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: onlar provaydi pazartesi resim çekilecek salı sabah 09:00 gibi özel hastanede sünnet olacaklar Genişletmek için tıkla ... hayırlısı olsun mustafa şimdiden
m542tf' Alıntı: onlar provaydi pazartesi resim çekilecek salı sabah 09:00 gibi özel hastanede sünnet olacaklar Genişletmek için tıkla ... hayırlısı olsun mustafa şimdiden
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: onlar provaydi pazartesi resim çekilecek salı sabah 09:00 gibi özel hastanede sünnet olacaklar Genişletmek için tıkla ... inşallah Allah düğünlerini de göstersin abi.
m542tf' Alıntı: onlar provaydi pazartesi resim çekilecek salı sabah 09:00 gibi özel hastanede sünnet olacaklar Genişletmek için tıkla ... inşallah Allah düğünlerini de göstersin abi.