nasılsınız abilerim?
[ENGİN] Üye papakudioflu' Alıntı: buyur enginim ne demek kazan kaynıyor Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşım eline sağlık
papakudioflu' Alıntı: buyur enginim ne demek kazan kaynıyor Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşım eline sağlık
papakudioflu Emekli Yönetici [ENGİN];4615263' Alıntı: eyvallah kardeşım eline sağlık Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun dostum
[ENGİN];4615263' Alıntı: eyvallah kardeşım eline sağlık Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun dostum
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: esma takılmadı galiba bu akşam hakkatten küstü mü yoksa Genişletmek için tıkla ... konuştum durum kötü.
papakudioflu' Alıntı: esma takılmadı galiba bu akşam hakkatten küstü mü yoksa Genişletmek için tıkla ... konuştum durum kötü.
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: konuştum durum kötü. Genişletmek için tıkla ... yapma ya o kadar kötü bir olay olmamıştı ama alınmış mı
OttomaN TigeR' Alıntı: konuştum durum kötü. Genişletmek için tıkla ... yapma ya o kadar kötü bir olay olmamıştı ama alınmış mı
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: yapma ya o kadar kötü bir olay olmamıştı ama alınmış mı Genişletmek için tıkla ... biraz.
papakudioflu' Alıntı: yapma ya o kadar kötü bir olay olmamıştı ama alınmış mı Genişletmek için tıkla ... biraz.
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: konuştum durum kötü. Genişletmek için tıkla ... Hayırdır Üstad sebep neymiş sabah pm attım bana mı kırıldın diye yok dedi
OttomaN TigeR' Alıntı: konuştum durum kötü. Genişletmek için tıkla ... Hayırdır Üstad sebep neymiş sabah pm attım bana mı kırıldın diye yok dedi
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Hayırdır Üstad sebep neymiş sabah pm attım bana mı kırıldın diye yok dedi Genişletmek için tıkla ... refikim ciddi bir durum yok ya neyse boşverin.
Emrgncy112' Alıntı: Hayırdır Üstad sebep neymiş sabah pm attım bana mı kırıldın diye yok dedi Genişletmek için tıkla ... refikim ciddi bir durum yok ya neyse boşverin.
Hasan Üye m542tf' Alıntı: Selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam mustafa nasılsın
m542tf' Alıntı: Selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam mustafa nasılsın
Emrgncy Üye m542tf' Alıntı: Selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Mustafa abi Hoşgeldin
m542tf' Alıntı: Selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Mustafa abi Hoşgeldin
papakudioflu Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: Selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykümselam mustafa hoşgeldin
m542tf' Alıntı: Selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykümselam mustafa hoşgeldin