Eykul
Üye
eykul ne demek?
guzel soru ama sormaman gerekiyordu
Bilmem belki de Ey kul dur 
eykul ne demek?
guzel soru ama sormaman gerekiyordu
Bilmem belki de Ey kul dur 
Bak sayim yapiyorum
Konusmuyorsun hic?

bıraz gazete okuyalım zıra gazeteler ve kose yazıları bu saatte guncellenmıslerdır
Onemli degil zaten nerden bileceksin ki.. Bosver zaten birsey farketmez de iste benim tuhafima gitti bilader deyince kendimi kotu hissettim iki saniye icinde erkek olmak ne kotu bir duyguymus
---------- Eklendi @ 03:06:52 ---------- Yazıldı @ 03:06:02 ----------
Eykul olarak bakman lazimmis o zaman
---------- Eklendi @ 03:07:34 ---------- Yazıldı @ 03:06:52 ----------
Kaybettiniz yanlis cevap...
Eee neden bahsedeyim?
Arda nerde?

bi sapık dadandi onla ugrasiyom![]()
sabahlıycak isek kalayım yoksa yatacam![]()

bi sapık dadandi onla ugrasiyom![]()
Haha ne sapigi yaw
Benim sordugum soruyu sormasana![]()

entel dantel ıslerle ısım olmaz benım sadece yasamıdımız ulke ve dunyada neler oluyor buyuk baslar neler soyluyor az bıraz haberımız olsun maksat...
Benim sordugum soruyu sormasana![]()
peki
yaw ikide bir kapı caliyo sağa sola bakiyom kimse yok tanımadığım bi numara arıyor cevap veriyom ses yok

yaw ikide bir kapı caliyo sağa sola bakiyom kimse yok tanımadığım bi numara arıyor cevap veriyom ses yok
ben korktum
eee bu saate mi.. Hizsiz olmasin senin evde oldugunu kontrol ediyor olmasin... Allah a emanet ol... Ya erkeklere de sapiklik varmiymis boyle 
Kapi mi caliyor kimse yok mu? Ya korkmaben korktum
eee bu saate mi.. Hizsiz olmasin senin evde oldugunu kontrol ediyor olmasin... Allah a emanet ol... Ya erkeklere de sapiklik varmiymis boyle
![]()
peki
---------- Eklendi @ 04:16:22 ---------- Yazıldı @ 04:15:06 ----------
telefonu kapat, kapını kitle![]()

modılden yazmak zor oluyor klavye tusları sıkısık yasadıgımız yazacaktım... Rumuzun anlamı neydı?
rumumuz? Eykul mu anlami yok oylesine yazdim... Bir konu yanitlamak icin uye oldum da ordan eykul gelmistir aklima bilmem..