Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
bıraz gazete okuyalım zıra gazeteler ve kose yazıları bu saatte guncellenmıslerdır

SHS

SHS

Üye
sabahlıycak isek kalayım yoksa yatacam:D

SHS

SHS

Üye
Onemli degil zaten nerden bileceksin ki.. Bosver zaten birsey farketmez de iste benim tuhafima gitti bilader deyince kendimi kotu hissettim iki saniye icinde erkek olmak ne kotu bir duyguymus :D

---------- Eklendi @ 03:06:52 ---------- Yazıldı @ 03:06:02 ----------

Eykul olarak bakman lazimmis o zaman :D

---------- Eklendi @ 03:07:34 ---------- Yazıldı @ 03:06:52 ----------

Kaybettiniz yanlis cevap...

Eee neden bahsedeyim?

Arda nerde?

hep kaybediyoz be birader:(

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
entel dantel ıslerle ısım olmaz benım sadece yasamıdımız ulke ve dunyada neler oluyor buyuk baslar neler soyluyor az bıraz haberımız olsun maksat...

Eykul

Eykul

Üye
entel dantel ıslerle ısım olmaz benım sadece yasamıdımız ulke ve dunyada neler oluyor buyuk baslar neler soyluyor az bıraz haberımız olsun maksat...

Gunduz okuyoruz yeter :D
Yasamadigin ulkemi? Nerde yasiyorsun turkiye de degil mi?

Eykul

Eykul

Üye

yaw ikide bir kapı caliyo sağa sola bakiyom kimse yok tanımadığım bi numara arıyor cevap veriyom ses yok

Kapi mi caliyor kimse yok mu? Ya korkma :D ben korktum :) eee bu saate mi.. Hizsiz olmasin senin evde oldugunu kontrol ediyor olmasin... Allah a emanet ol... Ya erkeklere de sapiklik varmiymis boyle :D

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
modılden yazmak zor oluyor klavye tusları sıkısık yasadıgımız yazacaktım... Rumuzun anlamı neydı?

__xXx__

__xXx__

Üye
Kapi mi caliyor kimse yok mu? Ya korkma :D ben korktum :) eee bu saate mi.. Hizsiz olmasin senin evde oldugunu kontrol ediyor olmasin... Allah a emanet ol... Ya erkeklere de sapiklik varmiymis boyle :D

amin sagol vallaha anlamış değilim çıkar kokusu yakında

---------- Eklendi @ 04:18:37 ---------- Yazıldı @ 04:17:48 ----------

somuru: peki

---------- Eklendi @ 04:16:22 ---------- Yazıldı @ 04:15:06 ----------

telefonu kapat, kapını kitle:D

kapı kilitli telefonlardan biri sarjda kapalı diğerini kapatsam foruma giremem:(

Eykul

Eykul

Üye
modılden yazmak zor oluyor klavye tusları sıkısık yasadıgımız yazacaktım... Rumuzun anlamı neydı?

Pardon :) rumumuz? Eykul mu anlami yok oylesine yazdim... Bir konu yanitlamak icin uye oldum da ordan eykul gelmistir aklima bilmem..

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
ara 155i sıkıntı yapma xxx

Üst Alt