AHMED...
Üye
Allah mesut etsin![]()
teşekkür ederim darısı herkese
Allah mesut etsin![]()
Bu gün f_ull time piknikteydim Üstad

Pazartesi sendromuBana müsade ...
Gözlerim kaydı gitti . Sabah da iş var ... Off hem de pazartesiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...
Herkese keyifli muhabbetler . iyi geceler olsun .
İyi geceler..Refikim sen nasılsın bu gün görüşemedik...
---------- Eklendi @ 01:33:30 ---------- Yazıldı @ 01:32:48 ----------
Engin abiiiiiiiiiiiiii nasılsın?
teşekkür ederim darısı herkese
Oh mangalı yuttun löp löp afiyet olsun, şimdi hamakında sefasını sürmüşündür.![]()

iyiyim gözüm sen nasılsın?

niye yaAmin in tersi ne acaba? Onu diyecegim![]()
yalnızlık Allaha mahsus 
Bana müsade ...
Gözlerim kaydı gitti . Sabah da iş var ... Off hem de pazartesiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...
Herkese keyifli muhabbetler . iyi geceler olsun .

Ne sen sor ne ben söyleyeyim uzun hikaye vallahi, taaa eski Türklere dayanıyor hikayesi...Gokcen? Ilk defa duydum bu ismi.. Anlami nedir?
Gözünü yaratana kurban olurum senin, taş gibiyim mübarek taş taş...![]()

Alışkanlık be kardeşim, son günlerde biraz rahatsızdım ama atlattım çok şükür. Ayrıca teşekkür ederim kardeşim benim,Gökçen senin enerjine hayranım maşallah yorulmak nedir bilmiyorsun yarın iş var çok geç saatlere kadar otura biliyorsun

niye yayalnızlık Allaha mahsus
![]()
rahatim ben ailemle burdaki rahatligi nerde bulacagim... Allah onlardan razi olsun hersey icin 
Aman abi ağzını yerim senin hemen çek yoksa ne olacağını ben tahmin ediyorum... Abimsin
bi maşallah çekeyim ne olur ne olmaz![]()

Ne sen sor ne ben söyleyeyim uzun hikaye vallahi, taaa eski Türklere dayanıyor hikayesi...
Hamağın tadı başka
deliksiz 3 saat uyumuşum![]()
bi maşallah çekeyim ne olur ne olmaz![]()
Şunu da takayım Gökçen'ime tü tü tü tü....
Vay sen biliyor musun yoksa kardeşim...
göktürkler den gelme dimi kardeşim
Yanliz degilin kirahatim ben ailemle burdaki rahatligi nerde bulacagim... Allah onlardan razi olsun hersey icin
![]()