Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Buda kul hakkina girmezdi dimi... Bu kul hakki varya beni cok korkutuyor biri kul hakkindan konustugundan beri :s birde bir erkege kiz felan degince cok yanlis alip kiziyor genelde... Anlayisin icin tsk ederim :)
Girmez ya dert etme girdiyse bile helal olsun, Kızanların anlayışsızlığı işte hoş görmek gerek.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Selamlar herkese ıyı gecelerrr...

Eykul

Eykul

Üye
Birinin ucuzu olsa Ahmet Muhammed Mustafa koysa ne guzel olur :) ama bir taraftan da cocuklar ornek olmassa ve isimleri yanlis tasirsa o da var...

Nasil yani Ahmedin adi Hidayet mi?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
evet gardasim manası çok güzel bir manası da ALLAHA ŞÜKREDEN ZIKREDEN anlamında benim bildiğim ama amet derler ya bizim türk hakli onun manası kötü :D
Telaffuzdan kaynaklı dil sürçmesi olabilir, bilerek yanlış manaya çekeceklerini pek düşünmüyorum kardeşim.

AHMED...

AHMED...

Üye

Estağfirullah kusur ne demek ya hiç önemli değil sıkma canını... :spr

---------- Eklendi @ 01:51:08 ---------- Yazıldı @ 01:50:00 ----------

Ahmed manası çok geniş bir isimdir ve çok beğenirim o yüzden, evet ayrıca peygamberimizin ismi olduğu için de ayrıca beğenirim. :)

---------- Eklendi @ 01:52:38 ---------- Yazıldı @ 01:51:08 ----------

Ahmet arkadaşın adı Hidayet bilgin olsun kardeşim ben ona dost,arkadaş,yoldaş manasına gelen refik kelimesini kullanıyorum.:)

:D tamam kardeşim bilmiyordum ama yinede güzel demişsin bizde öyle deriz :)

AHMED...

AHMED...

Üye
benim çıkmam lazım arkadaşlar kusura bakmayın yapılacak işler var size iyi sohbetler iyi geceler Allaha emanet olun :bye2:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hasan nerelerdesin ?

AHMED...

AHMED...

Üye
teşekkürler iyi geceler cümleten :bye2:

Eykul

Eykul

Üye
Mühim değil, egad anlayamadım ?:hmmm