Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

hades33333

hades33333

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;454565' Alıntı:
Oğuz kaşınma derim :)

:ehe:ehe

ya ama gerçekten kıymet bilmiyo kızlar... hepsi böyle... 2 arkadaşım daha ayrıldı... 3 kişi dertli dertli geziniyoruz...:( çok değer verince niyeyse sevmiyolar... ilginç değil mi sizce?

researcher

Üye
evlenme cagları gelmeden anca adamı uzerler....evlenme cagları gelince de dır dır dır dır.....

hades33333

hades33333

Üye
saat 2'den beri konuşuyoruz... şimdi kapattık :) çok iyiydi aramız...barışıcaz gibi pazartesi... dediğiniz taktiği uyguladım ve işe yaradı :D dersanede bi kız var benden hoşlanıyo filan dedim, morali bozuldu, sonra eskisi gibi konuşmaya başladı benle :) umarım pazartesi konuşmamız iyi geçer ve tekrar birlikte oluruz... çok teşekkürler arkadaşlar destekleriniz için... pazartesi akşamı girip sonucu bildiririm size:)

ouSahin

ouSahin

Üye
saat 2'den beri konuşuyoruz... şimdi kapattık :) çok iyiydi aramız...barışıcaz gibi pazartesi... dediğiniz taktiği uyguladım ve işe yaradı :D dersanede bi kız var benden hoşlanıyo filan dedim, morali bozuldu, sonra eskisi gibi konuşmaya başladı benle :) umarım pazartesi konuşmamız iyi geçer ve tekrar birlikte oluruz... çok teşekkürler arkadaşlar destekleriniz için... pazartesi akşamı girip sonucu bildiririm size:)

inş. barışırsınız..

ama ben derim fazla yüz werme dereceli davran...birazda ondan bekle..O yapsınn

kıskanç ol .. yaptıgı şeylere trip filan yap işe yarıo ben çoq yapıorum...Giydiqi elbisesinden yolda yürümesine kadar herşeyine karışıorum...o trip yapıo ben o trip yapıo die trip yapıorum o özür dilio:D iş kapanıo ama bunlarıda dereceli bir şekilde onu sıkmadn yap ki işe yarasın...anladım ki kızlar bundan anlıo ezdirme kendini :oke:

omayra

Üye
vay bee ne taktiklermiş beeee.. :ehe Güzin abla gibiyim mübarek!! P.tesi hemen bi gazeteye iş başvurusunda bulunayım ben en güzeli :ehe Birikimimizi değerlendirmek gerek :ehe

hades33333

hades33333

Üye
vay bee ne taktiklermiş beeee.. :ehe Güzin abla gibiyim mübarek!! P.tesi hemen bi gazeteye iş başvurusunda bulunayım ben en güzeli :ehe Birikimimizi değerlendirmek gerek :ehe

:D çok güzel bi fikir tebrik ederim:ehe

viper

viper

Üye
ahmet abi deniz abi müsaitseniz size bişi danışçam
manita işi siz daha iyi anlarsınız:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tabi yaz cevaplayalım. Yarım saat kadar daha buralardayım :oke:

omayra

Üye
dertler bitmez... :)

hades33333

hades33333

Üye
14 saat kaldı arkadaşlar şans dileyin bana :)

POWER

POWER

Üye
Hewt be nasılsınız :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Biz de ayrıyız ama buluşcaz. Çıkmak yok dedik artık seven 2 insan olarak kalalım dedi

Son kez görüşcez dedi :(

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Van dostum yazıları okudumda sizinki tam yılan hikayesi oldu yaa yeter lan artık yeniden olacaksanız olun verem oldum burda :) Ömrümden ömür gitti okurken tam türk filmi olduha !

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sence benden ne kadar ömür gitti Kaan :(

volkanik546

volkanik546

Üye
van ezana kadar konuşa konuşa mı böle oldu,demekki fazla iletişmekte....

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Böyle oldu işte. Seviyorum diyor ama beraber olamayız çok tartıştık çok laf ettik diyor. + Anne sorunumuz var. Beni istemiyor :(

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;455956' Alıntı:
Sence benden ne kadar ömür gitti Kaan :(

O zaman efkar forever :agla

Nereden Sevdim O Zalimi

volkanik546

volkanik546

Üye
:pro:cık cık cık

van_hoijdonk