hoşgeldin furkan
OttomaN TigeR Üye viktoreznov' Alıntı: selam aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam ama tanışıyor muyuz?
viktoreznov Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam ama tanışıyor muyuz? Genişletmek için tıkla ... tanışıyoruz Gökçen abi ---------- Eklendi @ 00:10:08 ---------- Yazıldı @ 00:09:35 ---------- klongs' Alıntı: selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykum selam
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam ama tanışıyor muyuz? Genişletmek için tıkla ... tanışıyoruz Gökçen abi ---------- Eklendi @ 00:10:08 ---------- Yazıldı @ 00:09:35 ---------- klongs' Alıntı: selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykum selam
OttomaN TigeR Üye viktoreznov' Alıntı: tanışıyoruz Gökçen abi Genişletmek için tıkla ... Çıkaramadım ya kusura bakma. İsim neydi.
viktoreznov' Alıntı: tanışıyoruz Gökçen abi Genişletmek için tıkla ... Çıkaramadım ya kusura bakma. İsim neydi.
viktoreznov Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Çıkaramadım ya kusura bakma. İsim neydi. Genişletmek için tıkla ... Mustafa
OttomaN TigeR Üye viktoreznov' Alıntı: Mustafa Genişletmek için tıkla ... 1 Nisaaaaan canım benim unutur muyum seni ---------- Eklendi @ 00:12:32 ---------- Yazıldı @ 00:11:50 ---------- klongs' Alıntı: selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoş geldin.
viktoreznov' Alıntı: Mustafa Genişletmek için tıkla ... 1 Nisaaaaan canım benim unutur muyum seni ---------- Eklendi @ 00:12:32 ---------- Yazıldı @ 00:11:50 ---------- klongs' Alıntı: selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoş geldin.
viktoreznov Üye OttomaN TigeR' Alıntı: 1 Nisaaaaan canım benim unutur muyum seni Genişletmek için tıkla ... abi valla az kalsın kafana bi şey mi düştü diye soracaktım yav
OttomaN TigeR' Alıntı: 1 Nisaaaaan canım benim unutur muyum seni Genişletmek için tıkla ... abi valla az kalsın kafana bi şey mi düştü diye soracaktım yav
Hasan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: 1 Nisaaaaan canım benim unutur muyum seni ---------- Eklendi @ 00:12:32 ---------- Yazıldı @ 00:11:50 ---------- Aleyküm selam hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Biliyormuş gibi davranma
OttomaN TigeR' Alıntı: 1 Nisaaaaan canım benim unutur muyum seni ---------- Eklendi @ 00:12:32 ---------- Yazıldı @ 00:11:50 ---------- Aleyküm selam hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Biliyormuş gibi davranma
OttomaN TigeR Üye viktoreznov' Alıntı: abi valla az kalsın kafana bi şey mi düştü diye soracaktım yav Genişletmek için tıkla ... Yok yok iyiyim 1 nisan şakası yapayım dedim.
viktoreznov' Alıntı: abi valla az kalsın kafana bi şey mi düştü diye soracaktım yav Genişletmek için tıkla ... Yok yok iyiyim 1 nisan şakası yapayım dedim.
Hasan Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoş geldin...
viktoreznov Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yok yok iyiyim 1 nisan şakası yapayım dedim. Genişletmek için tıkla ... nasılsın abi mesajlaşmayalı
OttomaN TigeR' Alıntı: Yok yok iyiyim 1 nisan şakası yapayım dedim. Genişletmek için tıkla ... nasılsın abi mesajlaşmayalı
viktoreznov Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... aleykum selam
OttomaN TigeR Üye viktoreznov' Alıntı: nasılsın abi mesajlaşmayalı Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür, forum hali işte konudan konuya dolaşıp duruyoruz Mustafa. Sen nasılsın iyi misin bir yaramazlık yok inşallah.
viktoreznov' Alıntı: nasılsın abi mesajlaşmayalı Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür, forum hali işte konudan konuya dolaşıp duruyoruz Mustafa. Sen nasılsın iyi misin bir yaramazlık yok inşallah.