Selamın aleyküm canlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli..
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm canlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam.
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm canlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam.
viktoreznov Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim çok şükür, forum hali işte konudan konuya dolaşıp duruyoruz Mustafa. Sen nasılsın iyi misin bir yaramazlık yok inşallah. Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim abi çok şükür. Bi yaramazlık yok ban filan yemedim şükür (yesem burda olur muydum ki ) ---------- Eklendi @ 00:25:19 ---------- Yazıldı @ 00:23:16 ---------- tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm canlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli.. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam. Iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın?
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim çok şükür, forum hali işte konudan konuya dolaşıp duruyoruz Mustafa. Sen nasılsın iyi misin bir yaramazlık yok inşallah. Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim abi çok şükür. Bi yaramazlık yok ban filan yemedim şükür (yesem burda olur muydum ki ) ---------- Eklendi @ 00:25:19 ---------- Yazıldı @ 00:23:16 ---------- tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm canlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli.. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam. Iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın?
VKUCUKSAHİN Üye Bune ya heryerde kediler çıkıyor karşıma.. ---------- Eklendi @ 00:26:52 ---------- Yazıldı @ 00:25:59 ---------- viktoreznov' Alıntı: aleykum selam. Iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür kardeşim..
Bune ya heryerde kediler çıkıyor karşıma.. ---------- Eklendi @ 00:26:52 ---------- Yazıldı @ 00:25:59 ---------- viktoreznov' Alıntı: aleykum selam. Iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür kardeşim..
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Hasanım, Allah rahatlık versin.
viktoreznov Üye papakudioflu' Alıntı: selamün aleyküüüüüm Genişletmek için tıkla ... aleykum selaaaaam
VKUCUKSAHİN Üye papakudioflu' Alıntı: selamün aleyküüüüüm Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam hoş geldin
OttomaN TigeR Üye viktoreznov' Alıntı: ben de iyiyim abi çok şükür. Bi yaramazlık yok ban filan yemedim şükür (yesem burda olur muydum ki ) Genişletmek için tıkla ... Ayrılamazsın diye düşünüyorum.
viktoreznov' Alıntı: ben de iyiyim abi çok şükür. Bi yaramazlık yok ban filan yemedim şükür (yesem burda olur muydum ki ) Genişletmek için tıkla ... Ayrılamazsın diye düşünüyorum.
viktoreznov Üye m542tf' Alıntı: Selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykum selam
papakudioflu Emekli Yönetici tinasoft' Alıntı: Ve aleyküm selam hoş geldin Genişletmek için tıkla ... sagolasın hoşbuldum
VKUCUKSAHİN Üye m542tf' Alıntı: Selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: selamün aleyküüüüüm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi hoş geldin.
Hasan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyi geceler Hasanım, Allah rahatlık versin. Genişletmek için tıkla ... Sağol gökçen abi
OttomaN TigeR' Alıntı: İyi geceler Hasanım, Allah rahatlık versin. Genişletmek için tıkla ... Sağol gökçen abi
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: Selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi hoş geldin.
m542tf' Alıntı: Selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi hoş geldin.
papakudioflu Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: Selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin mustafa sanada hayırlı geceler
m542tf' Alıntı: Selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin mustafa sanada hayırlı geceler