ben iyiyim sen nasılsın beyaa.aynı beya.
OttomaN TigeR Üye rizENGİN' Alıntı: ben iyiyim sen nasılsın beyaa. Genişletmek için tıkla ... aynı beya.
[ENGİN] Üye Blackhawk1111' Alıntı: şu kapatılan konuyu kastettin herhalde okudum onu şok oldum adam coşmuş Genişletmek için tıkla ... aynen pınar'da boş durmamış beya
Blackhawk1111' Alıntı: şu kapatılan konuyu kastettin herhalde okudum onu şok oldum adam coşmuş Genişletmek için tıkla ... aynen pınar'da boş durmamış beya
OttomaN TigeR Üye rizENGİN' Alıntı: kiymet bilenler adına yardım ediyoruz işte Genişletmek için tıkla ... en doğrusu kardeşim ----------Eklendi @ 02:15:58 ---------- Yazıldı @ 02:15:01 ---------- papakudioflu' Alıntı: ama forumun kalitesinin düşmeye başladıgı bir gerçek Genişletmek için tıkla ... abi dengesiz çoluk çocuk ışte
rizENGİN' Alıntı: kiymet bilenler adına yardım ediyoruz işte Genişletmek için tıkla ... en doğrusu kardeşim ----------Eklendi @ 02:15:58 ---------- Yazıldı @ 02:15:01 ---------- papakudioflu' Alıntı: ama forumun kalitesinin düşmeye başladıgı bir gerçek Genişletmek için tıkla ... abi dengesiz çoluk çocuk ışte
OttomaN TigeR Üye haydaravısyon' Alıntı: merhaba Genişletmek için tıkla ... aha konu vatan yapacak haydar hg
papakudioflu Emekli Yönetici neyse arkadaslar ben yatayım kahvaltıda misafirlerim gelicek hepiniz allaha emanet olun iyş sabahlar kalın saglıcakla
neyse arkadaslar ben yatayım kahvaltıda misafirlerim gelicek hepiniz allaha emanet olun iyş sabahlar kalın saglıcakla
[ENGİN] Üye papakudioflu' Alıntı: neyse arkadaslar ben yatayım kahvaltıda misafirlerim gelicek hepiniz allaha emanet olun iyş sabahlar kalın saglıcakla Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardesim sende allaha emanet ol hayırlı geceler
papakudioflu' Alıntı: neyse arkadaslar ben yatayım kahvaltıda misafirlerim gelicek hepiniz allaha emanet olun iyş sabahlar kalın saglıcakla Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardesim sende allaha emanet ol hayırlı geceler
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: neyse arkadaslar ben yatayım kahvaltıda misafirlerim gelicek hepiniz allaha emanet olun iyş sabahlar kalın saglıcakla Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin abi iyi geceler.
papakudioflu' Alıntı: neyse arkadaslar ben yatayım kahvaltıda misafirlerim gelicek hepiniz allaha emanet olun iyş sabahlar kalın saglıcakla Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin abi iyi geceler.
haydaravısyon Üye Blackhawk1111' Alıntı: aha konu vatan yapacak haydar hg Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk nasılsınız
Blackhawk1111' Alıntı: aha konu vatan yapacak haydar hg Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk nasılsınız
OttomaN TigeR Üye rizENGİN' Alıntı: bende biraz çıkıştım ama ban yememek için geri çektim kendimi Genişletmek için tıkla ... baktım mesajlarına sen doğru olanı yaptın.
rizENGİN' Alıntı: bende biraz çıkıştım ama ban yememek için geri çektim kendimi Genişletmek için tıkla ... baktım mesajlarına sen doğru olanı yaptın.
haydaravısyon Üye rizENGİN' Alıntı: bende biraz çıkıştım ama ban yememek için geri çektim kendimi Genişletmek için tıkla ... hayırdır, yine ne oldu
rizENGİN' Alıntı: bende biraz çıkıştım ama ban yememek için geri çektim kendimi Genişletmek için tıkla ... hayırdır, yine ne oldu
OttomaN TigeR Üye haydaravısyon' Alıntı: hoş bulduk nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Sağol seni sormalı. Bu arada vatan kelimesi tavan olacaktı.
haydaravısyon' Alıntı: hoş bulduk nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Sağol seni sormalı. Bu arada vatan kelimesi tavan olacaktı.
L-LumieRe Üye ıyı geceler alikemal abi. Allah rahatlı vesın.. Haydarrrrr hos geldın... Sofya sende hos geldın
haydaravısyon Üye Blackhawk1111' Alıntı: Sağol seni sormalı. Bu arada vatan kelimesi tavan olacaktı. Genişletmek için tıkla ... İyiyim desem yalan olur, Kötüyüm desem inancıma dokunur, En güzeli şükre vurayım dilimi, Belki o zaman kalbim kurtulur...
Blackhawk1111' Alıntı: Sağol seni sormalı. Bu arada vatan kelimesi tavan olacaktı. Genişletmek için tıkla ... İyiyim desem yalan olur, Kötüyüm desem inancıma dokunur, En güzeli şükre vurayım dilimi, Belki o zaman kalbim kurtulur...