Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bu düzeysiz konuşmalara umarım bir çare bulunur.Gün geçmiyorki birinin kalbi kırılmasın. :(

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

nasılsın sorusuna verilecek cevap bana hep zor geliyor yalan söylemekte istemiyorum gerçeyide oldugu gibi söyleyemem
vertile bilecek en güzel cevaplardan biri, bu günlerde dilimede dolandı :) herkese aynı cevap

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hemşerim haydar diyorsa doğrudur :).Of şimdi baraj yolunda dürümcüde olmak vardı beee :ağlarım:

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
nasılsın sorusuna verilecek cevap bana hep zor geliyor yalan söylemekte istemiyorum gerçeyide oldugu gibi söyleyemem
vertile bilecek en güzel cevaplardan biri, bu günlerde dilimede dolandı :) herkese aynı cevap

bence de en güzel cevap ben hep bunu söylerim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nasılsın? iyiyim sen nasilsın? eee daha daha nasılsın?ıyıyım sen daha daha nasılsın?diye sormaktan ıyıdır kardeşim

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
yaz gelsin gideriz

İple çekiyorumda bu yaz bakalım belki bizimkiler gelirler sanırım hep biz gidiyoruz.Ama kaçamak yapcaz aile komple kebab ustası zaten doğal olarak bende tabi :D.Ama yerinde kokusunda havasında yemek bir başka tabi.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ya ben bısı sorayım...
Bu aralar bır converse hevesım geldı... Burda gıttım baktımda cok para ıstıyor.. 150 lıra dedı yaa..
Sızce şu model nasıl.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ben be çok güzel hasan :oke:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ooo yakıyo beyaa.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bende cok begendım sormayın :ehe

ınternet uzerınden alıcam ordada numarası yok en buyuk 40 kalmış..
41 yok... Artık bakmadıgım sıte kalmadı ama bırcok yer orjınal satmıyor... Karar veremedım...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kara Şahin Düşüyor kendinize iyi bakın iyi geceler.

----------Eklendi @ 02:49:07 ---------- Yazıldı @ 02:48:06 ----------

bende cok begendım sormayın :ehe

ınternet uzerınden alıcam ordada numarası yok en buyuk 40 kalmış..
41 yok... Artık bakmadıgım sıte kalmadı ama bırcok yer orjınal satmıyor... Karar veremedım...

orjinal değilse hiç alma

Üst Alt