:perde:
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi sabahlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi öyle olsun. ----------Eklendi @ 00:16:33 ---------- Yazıldı @ 00:15:11 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Metin hg
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi sabahlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi öyle olsun. ----------Eklendi @ 00:16:33 ---------- Yazıldı @ 00:15:11 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Metin hg
papakudioflu Emekli Yönetici Blackhawk1111' Alıntı: Aleyküm selam abi öyle olsun. ----------Eklendi @ 00:16:33 ---------- Yazıldı @ 00:15:11 ---------- Metin hg Genişletmek için tıkla ... herkesin gönlüne göre olsun kardeşim
Blackhawk1111' Alıntı: Aleyküm selam abi öyle olsun. ----------Eklendi @ 00:16:33 ---------- Yazıldı @ 00:15:11 ---------- Metin hg Genişletmek için tıkla ... herkesin gönlüne göre olsun kardeşim
VKUCUKSAHİN Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi sabahlar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Hoş geldin Blackhawk1111' Alıntı: yok ya maalesef hiç işimize yaramaz ki almanca. Genişletmek için tıkla ... Bakıyorum inşallah bulurum - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoş geldin Metin abi .d
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi sabahlar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Hoş geldin Blackhawk1111' Alıntı: yok ya maalesef hiç işimize yaramaz ki almanca. Genişletmek için tıkla ... Bakıyorum inşallah bulurum - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoş geldin Metin abi .d
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: herkesin gönlüne göre olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... amin abi inşallah
papakudioflu' Alıntı: herkesin gönlüne göre olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... amin abi inşallah
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: Buldum D Genişletmek için tıkla ... bu ne hız maşallah. ----------Eklendi @ 00:20:11 ---------- Yazıldı @ 00:19:09 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: hoşbuldum Genişletmek için tıkla ... Napıyon be ya.
tinasoft' Alıntı: Buldum D Genişletmek için tıkla ... bu ne hız maşallah. ----------Eklendi @ 00:20:11 ---------- Yazıldı @ 00:19:09 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: hoşbuldum Genişletmek için tıkla ... Napıyon be ya.
VKUCUKSAHİN Üye Blackhawk1111' Alıntı: bu ne hız maşallah. Genişletmek için tıkla ... 20-25 dakikadır arıyorum ama sonunda buldum .d
Blackhawk1111' Alıntı: bu ne hız maşallah. Genişletmek için tıkla ... 20-25 dakikadır arıyorum ama sonunda buldum .d
papakudioflu Emekli Yönetici hoşbuldum arkadaslar ----------Eklendi @ 00:21:30 ---------- Yazıldı @ 00:20:56 ---------- almanca sözlük mü arıyosunuz
hoşbuldum arkadaslar ----------Eklendi @ 00:21:30 ---------- Yazıldı @ 00:20:56 ---------- almanca sözlük mü arıyosunuz
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: 20-25 dakikadır arıyorum ama sonunda buldum .d Genişletmek için tıkla ... hadi gözün aydın.
tinasoft' Alıntı: 20-25 dakikadır arıyorum ama sonunda buldum .d Genişletmek için tıkla ... hadi gözün aydın.
papakudioflu Emekli Yönetici hasane51' Alıntı: Günaydın Genişletmek için tıkla ... hasan biz gece muhabbetlerine girerken iyi sabahlar diye gireriz
hasane51' Alıntı: Günaydın Genişletmek için tıkla ... hasan biz gece muhabbetlerine girerken iyi sabahlar diye gireriz
papakudioflu Emekli Yönetici tinasoft' Alıntı: Noldu sustunuz yine Genişletmek için tıkla ... uyuyakaldı millet galiba