dikkat dikkat mesaj kasan var:d:
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: dikkat dikkat mesaj kasan var Genişletmek için tıkla ... çekilin o kara murat benim eyyt.
- SerkeŞ -' Alıntı: dikkat dikkat mesaj kasan var Genişletmek için tıkla ... çekilin o kara murat benim eyyt.
papakudioflu Emekli Yönetici Blackhawk1111' Alıntı: çekilin o kara murat benim eyyt. Genişletmek için tıkla ... kardeşim ben seni karaşahin biliyordum
Blackhawk1111' Alıntı: çekilin o kara murat benim eyyt. Genişletmek için tıkla ... kardeşim ben seni karaşahin biliyordum
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: kardeşim ben seni karaşahin biliyordum Genişletmek için tıkla ... şşşt çaktırma abi.
papakudioflu' Alıntı: kardeşim ben seni karaşahin biliyordum Genişletmek için tıkla ... şşşt çaktırma abi.
VKUCUKSAHİN Üye Blackhawk1111' Alıntı: çekilin o kara murat benim eyyt. Genişletmek için tıkla ... Fatih'in fedaisi.
OttomaN TigeR Üye Bu arada arkadaşlar nick adını KaraŞahin olarak değiştirmek istiyorum sizce ıngilizce mi yoksa Türkçe mi daha havalı duruyor.
Bu arada arkadaşlar nick adını KaraŞahin olarak değiştirmek istiyorum sizce ıngilizce mi yoksa Türkçe mi daha havalı duruyor.
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: fatihin fedaisi hasan degil miydi Genişletmek için tıkla ... U.Hasan Allah rahmet etsin ismi geçti dua edeyim bari.
papakudioflu' Alıntı: fatihin fedaisi hasan degil miydi Genişletmek için tıkla ... U.Hasan Allah rahmet etsin ismi geçti dua edeyim bari.
papakudioflu Emekli Yönetici Blackhawk1111' Alıntı: Bu arada arkadaşlar nick adını KaraŞahin olarak değiştirmek istiyorum sizce ıngilizce mi yoksa Türkçe mi daha havalı duruyor. Genişletmek için tıkla ... blackhawk down
Blackhawk1111' Alıntı: Bu arada arkadaşlar nick adını KaraŞahin olarak değiştirmek istiyorum sizce ıngilizce mi yoksa Türkçe mi daha havalı duruyor. Genişletmek için tıkla ... blackhawk down
VKUCUKSAHİN Üye Blackhawk1111' Alıntı: Bu arada arkadaşlar nick adını KaraŞahin olarak değiştirmek istiyorum sizce ıngilizce mi yoksa Türkçe mi daha havalı duruyor. Genişletmek için tıkla ... Bırak ingilizceyi yahu .D Türkçe ne güne kaldı.
Blackhawk1111' Alıntı: Bu arada arkadaşlar nick adını KaraŞahin olarak değiştirmek istiyorum sizce ıngilizce mi yoksa Türkçe mi daha havalı duruyor. Genişletmek için tıkla ... Bırak ingilizceyi yahu .D Türkçe ne güne kaldı.
VKUCUKSAHİN Üye Blackhawk1111' Alıntı: U.Hasan Allah rahmet etsin ismi geçti dua edeyim bari. Genişletmek için tıkla ... Tanımam ama öldü mü kendisi..
Blackhawk1111' Alıntı: U.Hasan Allah rahmet etsin ismi geçti dua edeyim bari. Genişletmek için tıkla ... Tanımam ama öldü mü kendisi..
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: Böyle kalsın Genişletmek için tıkla ... Sağol hasan aslında gündüz bir anket açayım iyi olur.
hasane51' Alıntı: Böyle kalsın Genişletmek için tıkla ... Sağol hasan aslında gündüz bir anket açayım iyi olur.
VKUCUKSAHİN Üye mstf_l' Alıntı: selamün aleyküm gececiler kısa bir aradan sonra tekrar sizlerleyim Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam hoş gelmişsin
mstf_l' Alıntı: selamün aleyküm gececiler kısa bir aradan sonra tekrar sizlerleyim Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam hoş gelmişsin
papakudioflu Emekli Yönetici tinasoft' Alıntı: Tanımam ama öldü mü kendisi.. Genişletmek için tıkla ... şehitler ölmez vatan bölünmez
tinasoft' Alıntı: Tanımam ama öldü mü kendisi.. Genişletmek için tıkla ... şehitler ölmez vatan bölünmez
VKUCUKSAHİN Üye papakudioflu' Alıntı: [sıze=2][ı] şehitler ölmez vatan bölünmez[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... vatan sağolsun.. !!!
papakudioflu' Alıntı: [sıze=2][ı] şehitler ölmez vatan bölünmez[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... vatan sağolsun.. !!!