:hmmmBu gece var mı birileri?Açılışı ben yapmıştım artık kapanışta bana düşüyor...
OttomaN TigeR Üye Blackhawk1111' Alıntı: Bu gece var mı birileri? Genişletmek için tıkla ... Açılışı ben yapmıştım artık kapanışta bana düşüyor...
Blackhawk1111' Alıntı: Bu gece var mı birileri? Genişletmek için tıkla ... Açılışı ben yapmıştım artık kapanışta bana düşüyor...
m542tf Üye 'TUĞ'' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:06:15 ---------- Yazıldı @ 00:05:20 ---------- Elektr0' Alıntı: a.s hoş geldin... Genişletmek için tıkla ... hoşgördük
'TUĞ'' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:06:15 ---------- Yazıldı @ 00:05:20 ---------- Elektr0' Alıntı: a.s hoş geldin... Genişletmek için tıkla ... hoşgördük
haydaravısyon Üye m542tf' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten ... Genişletmek için tıkla ... aleykümselam Ali hoşgeldin
m542tf Üye AHMED...' Alıntı: selamun aleykum cemaat Genişletmek için tıkla ... aleykümselam Ahmed hoşgeldin
AHMED... Üye tinasoft' Alıntı: Selamın Aleyküm Cemaati müslümin nasılsınız bakalım =) Genişletmek için tıkla ... ve aleykum selam hüsnücan
tinasoft' Alıntı: Selamın Aleyküm Cemaati müslümin nasılsınız bakalım =) Genişletmek için tıkla ... ve aleykum selam hüsnücan
m542tf Üye tinasoft' Alıntı: Selamın Aleyküm Cemaati müslümin nasılsınız bakalım =) Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hosgeldin
tinasoft' Alıntı: Selamın Aleyküm Cemaati müslümin nasılsınız bakalım =) Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hosgeldin
AHMED... Üye m542tf' Alıntı: aleykümselam Ahmed hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk abi nasılsın