Yani orj.fw yükledin ama yapmaması lazım.nawifirmle indirdim rm675 charco black 059g803 yazıyor bataryanın altındakide 059g803
İşte ben bilmiyordum yeni öğrendim...navi den indirdiğin dosyalarda zaten ekstradan uygulama oluyor Gökçen biliyorum ben onu![]()
nawifirmle indirdim rm675 charco black 059g803 yazıyor bataryanın altındakide 059g803
Yani orj.fw yükledin ama yapmaması lazım.
----------Eklendi @ 05:08:41 ---------- Yazıldı @ 05:07:50 ----------
İşte ben bilmiyordum yeni öğrendim...
telefonu kapatıp açayımmı![]()
dene bitelefonu kapatıp açayımmı![]()

Evet bi hard dene olmazsa teamwiewer ile tekrar flash atalım.bi hard format at flash sonrası tavsiye ederler her zaman![]()
belle ye hard format aman ha yoksa bir özellik gidiyor o zaman Ovi den tekrar yüklemen gerekiyor belle yi
ahh benim 7610 supernova telefonum nerdesin
açıp kapatınca düzeldi şükür
tamam o zaman iyi olmuş denemede fayda vargörüşürüz kendine iyi bak.arkadaşlar kusura bakmayın benim çıkmam gerekiyor yapılacak bi dünya iş varkendiNİZE iyi bakın hayırlı geceler iyi sohbetler kolay gelsin
arkadaşlar kusura bakmayın benim çıkmam gerekiyor yapılacak bi dünya iş varkendiNİZE iyi bakın hayırlı geceler iyi sohbetler kolay gelsin

Arkadaşlar teşekkürler tuttuğunuz elmas olsun

Evet haklısın...olsun tek başına çırpınmaktan iyidir psikolojik destek bile her daim faydalı olur