Gökçen metin nerdesinIZ yav burdayız kardeşim aldım selamini bir önceki sayfada
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: Gökçen metin nerdesinIZ yav Genişletmek için tıkla ... burdayız kardeşim aldım selamini bir önceki sayfada
AHMED...' Alıntı: Gökçen metin nerdesinIZ yav Genişletmek için tıkla ... burdayız kardeşim aldım selamini bir önceki sayfada
AHMED... Üye Blackhawk1111' Alıntı: nasılsın ahmed. Genişletmek için tıkla ... çok şükür kardeşim sen
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... A.selam hasan hoşgeldin sen nasılsın.
hasane51' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... A.selam hasan hoşgeldin sen nasılsın.
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: çok şükür kardeşim sen Genişletmek için tıkla ... iyiyim şükür hepiniz sağolun
Hasan Üye Blackhawk1111' Alıntı: A.selam hasan hoşgeldin sen nasılsın. Genişletmek için tıkla ... İyiyim sizlere sormalı
Blackhawk1111' Alıntı: A.selam hasan hoşgeldin sen nasılsın. Genişletmek için tıkla ... İyiyim sizlere sormalı
AHMED... Üye hasane51' Alıntı: İyiyim sen Genişletmek için tıkla ... hamd olsun anlat ne var ne yok ----------Eklendi @ 00:11:32 ---------- Yazıldı @ 00:10:41 ---------- hal hatır sorma işi bayaha uzun oldu bu sefer
hasane51' Alıntı: İyiyim sen Genişletmek için tıkla ... hamd olsun anlat ne var ne yok ----------Eklendi @ 00:11:32 ---------- Yazıldı @ 00:10:41 ---------- hal hatır sorma işi bayaha uzun oldu bu sefer
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: İyiyim sizlere sormalı Genişletmek için tıkla ... çok şükür bir sıkıntımız yok.
Hasan Üye AHMED...' Alıntı: hamd olsun anlat ne var ne yok ----------Eklendi @ 00:11:32 ---------- Yazıldı @ 00:10:41 ---------- hal hatır sorma işi bayaha uzun oldu bu sefer Genişletmek için tıkla ... Yarın okul var tatil yok
AHMED...' Alıntı: hamd olsun anlat ne var ne yok ----------Eklendi @ 00:11:32 ---------- Yazıldı @ 00:10:41 ---------- hal hatır sorma işi bayaha uzun oldu bu sefer Genişletmek için tıkla ... Yarın okul var tatil yok
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 0 misafir) hasane51, By_GaBLiN+, AHMED... Genişletmek için tıkla ... hasan bende burdayım kardeşim
hasane51' Alıntı: Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 0 misafir) hasane51, By_GaBLiN+, AHMED... Genişletmek için tıkla ... hasan bende burdayım kardeşim