:cool
Amaru Shady Üye AHMED...' Alıntı: ben android kullanmadım hiç nasıl olduğunu bilmiyorum ama görsellik güzel geliyor bana ----------Eklendi @ 01:39:41 ---------- Yazıldı @ 01:38:44 ---------- niye ne oldu Genişletmek için tıkla ... bence belle daha güzel görünüyor. Ama ICS gelince değişecek ----------Eklendi @ 01:41:31 ---------- Yazıldı @ 01:40:51 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: ne oluyor burda daha belleye geçmedinizmi Genişletmek için tıkla ... galiba ----------Eklendi @ 01:42:10 ---------- Yazıldı @ 01:41:31 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bydexer mod on
AHMED...' Alıntı: ben android kullanmadım hiç nasıl olduğunu bilmiyorum ama görsellik güzel geliyor bana ----------Eklendi @ 01:39:41 ---------- Yazıldı @ 01:38:44 ---------- niye ne oldu Genişletmek için tıkla ... bence belle daha güzel görünüyor. Ama ICS gelince değişecek ----------Eklendi @ 01:41:31 ---------- Yazıldı @ 01:40:51 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: ne oluyor burda daha belleye geçmedinizmi Genişletmek için tıkla ... galiba ----------Eklendi @ 01:42:10 ---------- Yazıldı @ 01:41:31 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bydexer mod on
LuckyDALT0N Üye Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ​Rica ederim.Nasılsınız haliniz keyfiniz yerindemi
Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ​Rica ederim.Nasılsınız haliniz keyfiniz yerindemi
AHMED... Üye 'TUĞ'' Alıntı: ne oluyor burda daha belleye geçmedinizmi Genişletmek için tıkla ... geçmeyenler var yardım ettik birine
'TUĞ'' Alıntı: ne oluyor burda daha belleye geçmedinizmi Genişletmek için tıkla ... geçmeyenler var yardım ettik birine
DiaBLoS Admin Belleyi kurdum , 2saat sürmeden annaya geri geçtim ... Sağolsun hakan diye arkadaş yaptı ... Belleden nefret ettim
Belleyi kurdum , 2saat sürmeden annaya geri geçtim ... Sağolsun hakan diye arkadaş yaptı ... Belleden nefret ettim
Amaru Shady Üye LuckyDALT0N' Alıntı: ​Rica ederim.Nasılsınız haliniz keyfiniz yerindemi Genişletmek için tıkla ... evet çok iyiym. sen?
LuckyDALT0N' Alıntı: ​Rica ederim.Nasılsınız haliniz keyfiniz yerindemi Genişletmek için tıkla ... evet çok iyiym. sen?
AHMED... Üye murtyy25' Alıntı: ya ahmet bu arada Ovi suite yi yüklediğimde nerden bulup yükleyecegim belle yi ? Genişletmek için tıkla ... hacim en üstte yazılım güncelleme var en sağdan ikincisinde herhalde bas ona o otomatik ayarlar
murtyy25' Alıntı: ya ahmet bu arada Ovi suite yi yüklediğimde nerden bulup yükleyecegim belle yi ? Genişletmek için tıkla ... hacim en üstte yazılım güncelleme var en sağdan ikincisinde herhalde bas ona o otomatik ayarlar
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Belleyi kurdum , 2saat sürmeden annaya geri geçtim ... Sağolsun hakan diye arkadaş yaptı ... Belleden nefret ettim Genişletmek için tıkla ... bence belle daha güzel. Hatta sen iyi bi cfw bile bulabilirdin
DiaBLoS' Alıntı: Belleyi kurdum , 2saat sürmeden annaya geri geçtim ... Sağolsun hakan diye arkadaş yaptı ... Belleden nefret ettim Genişletmek için tıkla ... bence belle daha güzel. Hatta sen iyi bi cfw bile bulabilirdin
LuckyDALT0N Üye Pondusss' Alıntı: evet çok iyiym. sen? Genişletmek için tıkla ... ​İyi diyelim iyi olalım ya.Morelim bozuk biraz
Pondusss' Alıntı: evet çok iyiym. sen? Genişletmek için tıkla ... ​İyi diyelim iyi olalım ya.Morelim bozuk biraz
murtyy25 Üye ahmet tel numaran veya face adresin var mi ben yarın internet kafe ye gideceğim orada sayende kurmak isterim özelden face adresini yazar misin ?
ahmet tel numaran veya face adresin var mi ben yarın internet kafe ye gideceğim orada sayende kurmak isterim özelden face adresini yazar misin ?
Amaru Shady Üye AHMED...' Alıntı: hacim en üstte yazılım güncelleme var en sağdan ikincisinde herhalde bas ona o otomatik ayarlar Genişletmek için tıkla ... ve güncelleme bitene kadar kesinlikle telefona dokunma
AHMED...' Alıntı: hacim en üstte yazılım güncelleme var en sağdan ikincisinde herhalde bas ona o otomatik ayarlar Genişletmek için tıkla ... ve güncelleme bitene kadar kesinlikle telefona dokunma
DiaBLoS Admin Pondusss' Alıntı: bence belle daha güzel. Hatta sen iyi bi cfw bile bulabilirdin Genişletmek için tıkla ... Çok karışık geldi bana ..... Hiç alışamadım valla ...
Pondusss' Alıntı: bence belle daha güzel. Hatta sen iyi bi cfw bile bulabilirdin Genişletmek için tıkla ... Çok karışık geldi bana ..... Hiç alışamadım valla ...
AHMED... Üye murty bilgisayar başında değilim yinede takıldığın yer olursa sor çekinmeden ben olmazsam yardım edenler Olur mutlaka
murty bilgisayar başında değilim yinede takıldığın yer olursa sor çekinmeden ben olmazsam yardım edenler Olur mutlaka
Amaru Shady Üye LuckyDALT0N' Alıntı: ​İyi diyelim iyi olalım ya.Morelim bozuk biraz Genişletmek için tıkla ... salla
LuckyDALT0N' Alıntı: ​İyi diyelim iyi olalım ya.Morelim bozuk biraz Genişletmek için tıkla ... salla
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... naber Metin nasılsın yahu koyu bilal gibi gözlükle dolaşıyorsun
- SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... naber Metin nasılsın yahu koyu bilal gibi gözlükle dolaşıyorsun
AHMED... Üye Pondusss' Alıntı: ve güncelleme bitene kadar kesinlikle telefona dokunma Genişletmek için tıkla ... onu belirtmiştim geçen sayfalarda
Pondusss' Alıntı: ve güncelleme bitene kadar kesinlikle telefona dokunma Genişletmek için tıkla ... onu belirtmiştim geçen sayfalarda