:perde: :islik:
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Olay ne arkadaşlar ? Genişletmek için tıkla ... murty n8 için belle güncellemesi sordu da
DiaBLoS' Alıntı: Olay ne arkadaşlar ? Genişletmek için tıkla ... murty n8 için belle güncellemesi sordu da
murtyy25 Üye yok korktuğum şu telden yüklemeyi düşünüyordum o yüzden yarıda felan kalmasın diye sordum
Amaru Shady Üye AHMED...' Alıntı: korkulacak hiç birşeyi yok çok basit Genişletmek için tıkla ... evet. Ben biraz önce C7'yi güncelledim
AHMED...' Alıntı: korkulacak hiç birşeyi yok çok basit Genişletmek için tıkla ... evet. Ben biraz önce C7'yi güncelledim
AHMED... Üye Pondusss' Alıntı: evet. Ben biraz önce C7'yi güncelledim Genişletmek için tıkla ... adımların her hangi bir tanesinde takılma yaptı mi bende 2. Adımda takıldı ----------Eklendi @ 01:33:12 ---------- Yazıldı @ 01:32:31 ---------- Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... tutturun bakalım
Pondusss' Alıntı: evet. Ben biraz önce C7'yi güncelledim Genişletmek için tıkla ... adımların her hangi bir tanesinde takılma yaptı mi bende 2. Adımda takıldı ----------Eklendi @ 01:33:12 ---------- Yazıldı @ 01:32:31 ---------- Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... tutturun bakalım
Amaru Shady Üye AHMED...' Alıntı: adımların her hangi bir tanesinde takılma yaptı mi bende 2. Adımda takıldı Genişletmek için tıkla ... bu arada telefon benim değil. Ben android kullanıyorum. Takılma olmadı. Sadece bi kaç kere internet bağlantısı gitti ama yeniden bağlanınca düzeldi
AHMED...' Alıntı: adımların her hangi bir tanesinde takılma yaptı mi bende 2. Adımda takıldı Genişletmek için tıkla ... bu arada telefon benim değil. Ben android kullanıyorum. Takılma olmadı. Sadece bi kaç kere internet bağlantısı gitti ama yeniden bağlanınca düzeldi
AHMED... Üye hüner coşkuner forever ----------Eklendi @ 01:35:45 ---------- Yazıldı @ 01:34:29 ---------- Pondusss' Alıntı: bu arada telefon benim değil. Ben android kullanıyorum. Takılma olmadı. Sadece bi kaç kere internet bağlantısı gitti ama yeniden bağlanınca düzeldi Genişletmek için tıkla ... nasıl android ile kapışır mi
hüner coşkuner forever ----------Eklendi @ 01:35:45 ---------- Yazıldı @ 01:34:29 ---------- Pondusss' Alıntı: bu arada telefon benim değil. Ben android kullanıyorum. Takılma olmadı. Sadece bi kaç kere internet bağlantısı gitti ama yeniden bağlanınca düzeldi Genişletmek için tıkla ... nasıl android ile kapışır mi
Amaru Shady Üye AHMED...' Alıntı: hüner coşkuner forever ----------Eklendi @ 01:35:45 ---------- Yazıldı @ 01:34:29 ---------- nasıl android ile kapışır mi Genişletmek için tıkla ... o kim
AHMED...' Alıntı: hüner coşkuner forever ----------Eklendi @ 01:35:45 ---------- Yazıldı @ 01:34:29 ---------- nasıl android ile kapışır mi Genişletmek için tıkla ... o kim
Amaru Shady Üye AHMED...' Alıntı: hüner coşkuner forever ----------Eklendi @ 01:35:45 ---------- Yazıldı @ 01:34:29 ---------- nasıl android ile kapışır mi Genişletmek için tıkla ... tabi ki. Hatta multitasking daha iyi
AHMED...' Alıntı: hüner coşkuner forever ----------Eklendi @ 01:35:45 ---------- Yazıldı @ 01:34:29 ---------- nasıl android ile kapışır mi Genişletmek için tıkla ... tabi ki. Hatta multitasking daha iyi
AHMED... Üye Pondusss' Alıntı: tabi ki. Hatta multitasking daha iyi Genişletmek için tıkla ... ben android kullanmadım hiç nasıl olduğunu bilmiyorum ama görsellik güzel geliyor bana ----------Eklendi @ 01:39:41 ---------- Yazıldı @ 01:38:44 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Bana belle demeyin ulennnnnnnnn Allah korusun ... Genişletmek için tıkla ... niye ne oldu
Pondusss' Alıntı: tabi ki. Hatta multitasking daha iyi Genişletmek için tıkla ... ben android kullanmadım hiç nasıl olduğunu bilmiyorum ama görsellik güzel geliyor bana ----------Eklendi @ 01:39:41 ---------- Yazıldı @ 01:38:44 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Bana belle demeyin ulennnnnnnnn Allah korusun ... Genişletmek için tıkla ... niye ne oldu
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Bana belle demeyin ulennnnnnnnn Allah korusun ... Genişletmek için tıkla ... hâlâ güncellemedin mi? Yoksa sevmedin Mi
DiaBLoS' Alıntı: Bana belle demeyin ulennnnnnnnn Allah korusun ... Genişletmek için tıkla ... hâlâ güncellemedin mi? Yoksa sevmedin Mi