Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Telefonu Bağla Kablo Varsa Ben Şuan Teli Bağlayıp Giriyorum Aynen Yaz Gelsin Bende Alacam Bi Tane Klavye İle Olmuyor Bide Fc2 Oynuyorum Onda Baya Zor Oluyor Klavye İle :D

fc2 oynamadım o ne bılmıyorum ama. Onuda oynarız.......
Telefndan handlerla gırıyorum pc ye baglayamadım bı turlu yontemını bılen varmı ?.

anılbaran

anılbaran

Üye
Metin Nerde Bugün Yok Gençler

----------Eklendi @ 01:39:47 ---------- Yazıldı @ 01:38:32 ----------

Anıl Sen Çağır Abin Hazır :d:
Metınden rütbeyi aldım adam toz oldu :D Kavgalarda hep gel ama :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:bangin:

anılbaran

anılbaran

Üye
:bann:

BelaMonte

BelaMonte

Üye

gorsellere bakabildim suanlik yapmacik bi oyuna bnziyo ama oynamadan kimse bilemez

hayır hayır kesinlikle yapmacık degil oyun o kadaar gerçekçiki görüntü kalitesi filan istersen video seyret meseya oyunda kapıyı açmak için fareyi basılı tutup çekiyorsun bu bir örd.nek yinede bakarsan sevinir.m

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
hayır hayır kesinlikle yapmacık degil oyun o kadaar gerçekçiki görüntü kalitesi filan istersen video seyret meseya oyunda kapıyı açmak için fareyi basılı tutup çekiyorsun bu bir örd.nek yinede bakarsan sevinir.m
mobil oldugum icin video izleyemiyorum :(

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
başını kaçırdım hangi oyun :)

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Amnesia the dark
descent

BelaMonte

BelaMonte

Üye
hm tamam önemli degil ama eger oynicaksan facebook.com/white1shadow bana sorabilirsin ben kaç ayda bitird.m tek basıma cok zeka istiyor pyun zaten korkudan oynanılmıyor benim 2 yıldır pisikolojim alt üst oldu :(

Üst Alt