Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
nıye oguz sevmiyon mu suikastçi :D

Seviyorumda İlk Oyunda Bi Bölüme Geldim Hatalıymış Kudüs Bölümüymüş Nette Yaması Vardı Kurdum Yine Olmadı Save İndirdim O Bölümü Geçsin Diye Geçti Ama O Bölümü Oynamayınca Hiç Bi Şey Anlaşılmıyor O Yüzden Kaldırdım Gitti :(

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
o_O

anılbaran

anılbaran

Üye

Seviyorumda İlk Oyunda Bi Bölüme Geldim Hatalıymış Kudüs Bölümüymüş Nette Yaması Vardı Kurdum Yine Olmadı Save İndirdim O Bölümü Geçsin Diye Geçti Ama O Bölümü Oynamayınca Hiç Bi Şey Anlaşılmıyor O Yüzden Kaldırdım Gitti :(

yazıııkkk :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
selamun aleyküm arkadaşlar nasılsınız

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ıyı geceler hasan...

Oguz pc de hawk var ama pc de ıntrnet yok malesef olsa gel kapısak derdım :D

bu ucak oyunları yuzunden joystık alıcam yemın edıyorumm.. I tane begendım 110tl :ehe

Telefonu Bağla Kablo Varsa Ben Şuan Teli Bağlayıp Giriyorum Aynen Yaz Gelsin Bende Alacam Bi Tane Klavye İle Olmuyor Bide Fc2 Oynuyorum Onda Baya Zor Oluyor Klavye İle :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
arkadaşlar korku oyunu ssevermisiniz eger severseniz s.ze hayatınızı alt üst yapacak bi korku oyunu ismi söyleyimmi ? Biraz asosyalleşin hı??????

----------Eklendi @ 01:37:46 ---------- Yazıldı @ 01:37:10 ----------

Aleyküm Selam İyiyiz Sen Nasılsın :)

bende iyiyim saol

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
BelaMonte

BelaMonte

Üye

ztn yeterince asosyalim soyle :ehe

yaz googleye AMNESİA THE DARK DESCENT SADECE VİDEO SUNDAN OYUNUN NASIL OLDUGU ANLAŞILMAZ AMA YİNEDE V,DEOSUNU İZLEYİN OYUNUN ADI AMNESİA THE DARK DESCENT UNUTMAYIN KİMSE BÖYLE BİR OYUNUN ADINI DAHA ÖNCE DUYMADI

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
arkadaşlar korku oyunu ssevermisiniz eger severseniz s.ze hayatınızı alt üst yapacak bi korku oyunu ismi söyleyimmi ? Biraz asosyalleşin hı??????

----------Eklendi @ 01:37:46 ---------- Yazıldı @ 01:37:10 ----------

bende iyiyim saol

Hangi Oyunmuş O :hmmm

Üst Alt