iyi geceler ali.
Mareşal Üye L-LumieRe' Alıntı: evet nickimi severim ben isimleri unuttum uykusuzluktan kafa kalmadi Genişletmek için tıkla ... hasane51 - hasan Serkeş - metin mareşal - onur Pondusss - M.furkan.
L-LumieRe' Alıntı: evet nickimi severim ben isimleri unuttum uykusuzluktan kafa kalmadi Genişletmek için tıkla ... hasane51 - hasan Serkeş - metin mareşal - onur Pondusss - M.furkan.
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: inşallah inşallah. Genişletmek için tıkla ... biraz da hocama bağlı. Adama kalsa sınava çalışmaktan telefon vermeyecek : ne sınavmis arkadaş?? Basit bi kaç soru için değer mi hayati bırakmaya
Mareşal' Alıntı: inşallah inşallah. Genişletmek için tıkla ... biraz da hocama bağlı. Adama kalsa sınava çalışmaktan telefon vermeyecek : ne sınavmis arkadaş?? Basit bi kaç soru için değer mi hayati bırakmaya
Mareşal Üye Pondusss' Alıntı: biraz da hocama bağlı. Adama kalsa sınava çalışmaktan telefon vermeyecek : ne sınavmis arkadaş?? Basit bi kaç soru için değer mi hayati bırakmaya Genişletmek için tıkla ... ne sınavı?
Pondusss' Alıntı: biraz da hocama bağlı. Adama kalsa sınava çalışmaktan telefon vermeyecek : ne sınavmis arkadaş?? Basit bi kaç soru için değer mi hayati bırakmaya Genişletmek için tıkla ... ne sınavı?
L-LumieRe Üye Mareşal' Alıntı: hasane51 - hasan Serkeş - metin mareşal - onur Pondusss - M.furkan. Genişletmek için tıkla ... onur kafam almiyor artik. 20 saatir uyumadim. Birde üstüne akşamki gemi oyunu artik devreler gitti
Mareşal' Alıntı: hasane51 - hasan Serkeş - metin mareşal - onur Pondusss - M.furkan. Genişletmek için tıkla ... onur kafam almiyor artik. 20 saatir uyumadim. Birde üstüne akşamki gemi oyunu artik devreler gitti
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: hasane51 - hasan Serkeş - metin mareşal - onur Pondusss - M.furkan. Genişletmek için tıkla ... benim unutmayın ----------Eklendi @ 00:51:21 ---------- Yazıldı @ 00:50:36 ---------- Mareşal' Alıntı: ne sınavı? Genişletmek için tıkla ... leeeeee y s
Mareşal' Alıntı: hasane51 - hasan Serkeş - metin mareşal - onur Pondusss - M.furkan. Genişletmek için tıkla ... benim unutmayın ----------Eklendi @ 00:51:21 ---------- Yazıldı @ 00:50:36 ---------- Mareşal' Alıntı: ne sınavı? Genişletmek için tıkla ... leeeeee y s
By_GaBLiN Üye Napıyonuz gençlik açılışı ben yaptım sonra işim çıktı gelemedim şimdide yatağın içindeyim mobilciyim
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: lys ed bölüm ne hangilerime gireceksin? Genişletmek için tıkla ...
L-LumieRe Üye [/COLOR] - SerkeŞ -' Alıntı: niye uyumadın ya? Genişletmek için tıkla ... bilmemki... Ama şuan kafam zonkluyor. Onu biliyorum
[/COLOR] - SerkeŞ -' Alıntı: niye uyumadın ya? Genişletmek için tıkla ... bilmemki... Ama şuan kafam zonkluyor. Onu biliyorum
Amaru Shady Üye By_GaBLiN' Alıntı: Napıyonuz gençlik açılışı ben yaptım sonra işim çıktı gelemedim şimdide yatağın içindeyim mobilciyim Genişletmek için tıkla ... iyi iyi bi şey yok
By_GaBLiN' Alıntı: Napıyonuz gençlik açılışı ben yaptım sonra işim çıktı gelemedim şimdide yatağın içindeyim mobilciyim Genişletmek için tıkla ... iyi iyi bi şey yok
Amaru Shady Üye By_GaBLiN' Alıntı: Hep aynı cevaplar Genişletmek için tıkla ... hep yalan cevaplar di mi?? Neyse girmeyelim insan konusuna çooook uzun bi konu
By_GaBLiN' Alıntı: Hep aynı cevaplar Genişletmek için tıkla ... hep yalan cevaplar di mi?? Neyse girmeyelim insan konusuna çooook uzun bi konu
Mareşal Üye arkadaş sabah 7:30 da kalktım yaa.. avukat, noter, banka, samgaz derken kahvaltıyı akşam 4 te yaptım. akşam yemeği de yemedim daha.
arkadaş sabah 7:30 da kalktım yaa.. avukat, noter, banka, samgaz derken kahvaltıyı akşam 4 te yaptım. akşam yemeği de yemedim daha.
By_GaBLiN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bende giricem sınava Genişletmek için tıkla ... Bende girecem ne hava atıyon
L-LumieRe Üye olmaz olsun o sınavlar. Benden buraya kadar.. Iyı geceler hepınıze. Yatıyorum ben.. Peeh bıde sabah 7 de kalkıp karneye gıdecez.. Almıcaktım ama mecburen arkadslar cagırdı... Bi dümen var yıne hayırlısı
olmaz olsun o sınavlar. Benden buraya kadar.. Iyı geceler hepınıze. Yatıyorum ben.. Peeh bıde sabah 7 de kalkıp karneye gıdecez.. Almıcaktım ama mecburen arkadslar cagırdı... Bi dümen var yıne hayırlısı