kardeşim nasılsın? çok iyiyim. Hatta süperim. Süpermenim :ehe sen??
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: kardeşim nasılsın? Genişletmek için tıkla ... çok iyiyim. Hatta süperim. Süpermenim sen??
Mareşal' Alıntı: kardeşim nasılsın? Genişletmek için tıkla ... çok iyiyim. Hatta süperim. Süpermenim sen??
Tuba.Erva Üye haydaravısyon' Alıntı: ben acıktım yemek yemeye gidiyorum uyumaya gidtigimi sanmayın hadı size iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... afıyet
haydaravısyon' Alıntı: ben acıktım yemek yemeye gidiyorum uyumaya gidtigimi sanmayın hadı size iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... afıyet
Mareşal Üye Pondusss' Alıntı: çok iyiyim. Hatta süperim. Süpermenim sen?? Genişletmek için tıkla ... Sevindim.. bende iyiyim. Samsuna ne zaman geliyorsun?
Pondusss' Alıntı: çok iyiyim. Hatta süperim. Süpermenim sen?? Genişletmek için tıkla ... Sevindim.. bende iyiyim. Samsuna ne zaman geliyorsun?
Tuba.Erva Üye Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 2 misafir) Tuba.Erva, DiaBLoS+, L-LumieRe, - SerkeŞ -+, Pondusss+, jigsaw_54+, haydaravısyon, nextman, memoli6767
Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 2 misafir) Tuba.Erva, DiaBLoS+, L-LumieRe, - SerkeŞ -+, Pondusss+, jigsaw_54+, haydaravısyon, nextman, memoli6767
jigsaw_54 Üye Tuba.Erva' Alıntı: melike cok uyumsuz ama napım jale julide jennıfer napım nıkın bozuk desteklemıyo Genişletmek için tıkla ... aradaki 2 harfin lafını yaptın ya öle olsun J - k - l - M
Tuba.Erva' Alıntı: melike cok uyumsuz ama napım jale julide jennıfer napım nıkın bozuk desteklemıyo Genişletmek için tıkla ... aradaki 2 harfin lafını yaptın ya öle olsun J - k - l - M
Mareşal Üye Tuba.Erva' Alıntı: bende cıkayım iyi geceler uykum geldı daha fazla msj kasamıycam Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ablammm
Tuba.Erva' Alıntı: bende cıkayım iyi geceler uykum geldı daha fazla msj kasamıycam Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ablammm
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: Sevindim.. bende iyiyim. Samsuna ne zaman geliyorsun? Genişletmek için tıkla ... 15 gün boyunca sınava çalışacağım. Yaz tatilinde gelmeyi planlıyorum. tabi vakit kalırsa
Mareşal' Alıntı: Sevindim.. bende iyiyim. Samsuna ne zaman geliyorsun? Genişletmek için tıkla ... 15 gün boyunca sınava çalışacağım. Yaz tatilinde gelmeyi planlıyorum. tabi vakit kalırsa
Mareşal Üye DiaBLoS' Alıntı: Ali yatar . Hepinize iyi geceler diler Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler.
L-LumieRe Üye - SerkeŞ -' Alıntı: toplu cevap yazıyorum İYİYİM gelene h.g, gidene g.g Genişletmek için tıkla ... evet nickimi severim ben isimleri unuttum uykusuzluktan kafa kalmadi
- SerkeŞ -' Alıntı: toplu cevap yazıyorum İYİYİM gelene h.g, gidene g.g Genişletmek için tıkla ... evet nickimi severim ben isimleri unuttum uykusuzluktan kafa kalmadi
Mareşal Üye Pondusss' Alıntı: 15 gün boyunca sınava çalışacağım. Yaz tatilinde gelmeyi planlıyorum. tabi vakit kalırsa Genişletmek için tıkla ... inşallah inşallah.
Pondusss' Alıntı: 15 gün boyunca sınava çalışacağım. Yaz tatilinde gelmeyi planlıyorum. tabi vakit kalırsa Genişletmek için tıkla ... inşallah inşallah.