Senin uykunun geldiği çoook belli :ehe Daha çay demliyorum :ehe Üstteki "yoruma" göre yazdım :S
coolasker54 Üye hasane51' Alıntı: Senin uykunun geldiği çoook belli Genişletmek için tıkla ... Daha çay demliyorum Üstteki "yoruma" göre yazdım :S
hasane51' Alıntı: Senin uykunun geldiği çoook belli Genişletmek için tıkla ... Daha çay demliyorum Üstteki "yoruma" göre yazdım :S
Hasan Üye ... yoksa uyuruz ----------Eklendi @ 02:17:48 ---------- Yazıldı @ 02:17:22 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
... yoksa uyuruz ----------Eklendi @ 02:17:48 ---------- Yazıldı @ 02:17:22 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
coolasker54 Üye hasane51' Alıntı: uyumamak için Genişletmek için tıkla ... Hadi canım. - SerkeŞ -' Alıntı: uykumuz tam gelmedi biraz daha "yorum" yazıp çıkıcaz Genişletmek için tıkla ... Tam? tamı yarımı mı var bunun
hasane51' Alıntı: uyumamak için Genişletmek için tıkla ... Hadi canım. - SerkeŞ -' Alıntı: uykumuz tam gelmedi biraz daha "yorum" yazıp çıkıcaz Genişletmek için tıkla ... Tam? tamı yarımı mı var bunun
L-LumieRe Üye hasane51' Alıntı: en iyi birbirimize soru soralım örn: neden hayalet2741 nick in bu pls Genişletmek için tıkla ... heee yaa demı.. Kayıt olurken oylesıne yazmısım ıste... Degıstırcem zaten nıcki mi.. Sızı cok sevdım kişisel nıckımle degıstırcem.
hasane51' Alıntı: en iyi birbirimize soru soralım örn: neden hayalet2741 nick in bu pls Genişletmek için tıkla ... heee yaa demı.. Kayıt olurken oylesıne yazmısım ıste... Degıstırcem zaten nıcki mi.. Sızı cok sevdım kişisel nıckımle degıstırcem.
L-LumieRe Üye hasane51' Alıntı: telefonun batarya ateş gibi patlıycak diye korkuyorum Genişletmek için tıkla ... ayarlar sebeke den 3g yi kapat yani gsm seç ısınmaz benim taktik.
hasane51' Alıntı: telefonun batarya ateş gibi patlıycak diye korkuyorum Genişletmek için tıkla ... ayarlar sebeke den 3g yi kapat yani gsm seç ısınmaz benim taktik.
Hasan Üye hayalet2741' Alıntı: ayarlar sebeke den 3g yi kapat yani gsm seç ısınmaz benim taktik. Genişletmek için tıkla ... Yaptım
hayalet2741' Alıntı: ayarlar sebeke den 3g yi kapat yani gsm seç ısınmaz benim taktik. Genişletmek için tıkla ... Yaptım
L-LumieRe Üye coolasker54' Alıntı: Film seyret ben önerim bi tane : Uykusu gelen çocuk Genişletmek için tıkla ...