Ali yatar . Hepinize iyi geceler diler .:) iyi geceler.
L-LumieRe Üye DiaBLoS' Alıntı: Ali yatar . Hepinize iyi geceler diler . Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.
coolasker54 Üye DiaBLoS' Alıntı: Ali yatar . Hepinize iyi geceler diler . Genişletmek için tıkla ... Sanada... - SerkeŞ -' Alıntı: nasılsınız yeni gelenler ----------Eklendi @ 01:35:12 ---------- Yazıldı @ 01:34:47 ---------- iyi geceler Ali abi Genişletmek için tıkla ... Eyw. sen nasılsın ayın güzeli.
DiaBLoS' Alıntı: Ali yatar . Hepinize iyi geceler diler . Genişletmek için tıkla ... Sanada... - SerkeŞ -' Alıntı: nasılsınız yeni gelenler ----------Eklendi @ 01:35:12 ---------- Yazıldı @ 01:34:47 ---------- iyi geceler Ali abi Genişletmek için tıkla ... Eyw. sen nasılsın ayın güzeli.
L-LumieRe Üye ayın guzeli . Uykusu gelen yatıyor. Pehh. Biz napalım uykumuz yoksa. Pc ye ne olmuştuki ?
coolasker54 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: alışığım bu tür kıskançlıklara iyiyim Genişletmek için tıkla ... ohoho çirkefleşmeyede başlıyoruz ----------Eklendi @ 01:41:30 ---------- Yazıldı @ 01:41:06 ---------- hasane51' Alıntı: Kim Genişletmek için tıkla ... Metin kardeşimiz (serkeş)
- SerkeŞ -' Alıntı: alışığım bu tür kıskançlıklara iyiyim Genişletmek için tıkla ... ohoho çirkefleşmeyede başlıyoruz ----------Eklendi @ 01:41:30 ---------- Yazıldı @ 01:41:06 ---------- hasane51' Alıntı: Kim Genişletmek için tıkla ... Metin kardeşimiz (serkeş)
coolasker54 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ee daha daha? Uykum geldi yav Genişletmek için tıkla ... sen anlat gardaş hayalet2741' Alıntı: metin cok uğrastın mı ayın uyesı ıcın ne yaptın mesela. Kım secıyor bu uyeyı. ?? Genişletmek için tıkla ... Aktifliğin yardım severliğin güzelliğin () üst düzeyde olması gerekiyor.
- SerkeŞ -' Alıntı: ee daha daha? Uykum geldi yav Genişletmek için tıkla ... sen anlat gardaş hayalet2741' Alıntı: metin cok uğrastın mı ayın uyesı ıcın ne yaptın mesela. Kım secıyor bu uyeyı. ?? Genişletmek için tıkla ... Aktifliğin yardım severliğin güzelliğin () üst düzeyde olması gerekiyor.
Hasan Üye kardeş şunu belirtiyim İngilizce %70 kendi ingilizcem Almanca %0 kendi almancam Geri kalanı google translate
kardeş şunu belirtiyim İngilizce %70 kendi ingilizcem Almanca %0 kendi almancam Geri kalanı google translate
SHS Üye yöneticiler seçiyor, öyle uğraşmayla falan olmuyor ki, banada sürpriz oldu, konuya girdim ayın üyesini tebrik edeyim diye bi baktım benim
yöneticiler seçiyor, öyle uğraşmayla falan olmuyor ki, banada sürpriz oldu, konuya girdim ayın üyesini tebrik edeyim diye bi baktım benim