:d: öldüm bittim :d:
Tuba.Erva Üye - SerkeŞ -' Alıntı: öldüm bittim Genişletmek için tıkla ... profılıne msj bıraktm benı severdı ulasmalıyım ona
- SerkeŞ -' Alıntı: öldüm bittim Genişletmek için tıkla ... profılıne msj bıraktm benı severdı ulasmalıyım ona
Tuba.Erva Üye coolasker54' Alıntı: SElamun Aleyküm gececiciler Genişletmek için tıkla ... aleykumselam hosgeldın ----------Eklendi @ 03:10:47 ---------- Yazıldı @ 03:10:30 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: dur kanka olcam yarın onla hepsini okudum gergedanda çok manyak Genişletmek için tıkla ... kımseye cevap vermez o
coolasker54' Alıntı: SElamun Aleyküm gececiciler Genişletmek için tıkla ... aleykumselam hosgeldın ----------Eklendi @ 03:10:47 ---------- Yazıldı @ 03:10:30 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: dur kanka olcam yarın onla hepsini okudum gergedanda çok manyak Genişletmek için tıkla ... kımseye cevap vermez o
SHS Üye farkettim olsun hergun pm atarım, duvarına yazarım ----------Eklendi @ 02:13:14 ---------- Yazıldı @ 02:12:38 ---------- keşke yeni konu açsa
farkettim olsun hergun pm atarım, duvarına yazarım ----------Eklendi @ 02:13:14 ---------- Yazıldı @ 02:12:38 ---------- keşke yeni konu açsa
coolasker54 Üye Tuba.Erva' Alıntı: aleykumselam hosgeldın ----------Eklendi @ 03:10:47 ---------- Yazıldı @ 03:10:30 ---------- kımseye cevap vermez o Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Tusem' : )
Tuba.Erva' Alıntı: aleykumselam hosgeldın ----------Eklendi @ 03:10:47 ---------- Yazıldı @ 03:10:30 ---------- kımseye cevap vermez o Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Tusem' : )
Tuba.Erva Üye Tuba.Ervaya dönus yaptık yogun istek üzerıne coolasker54' Alıntı: Hoşbuldum Tusem' : ) Genişletmek için tıkla ...
Tuba.Ervaya dönus yaptık yogun istek üzerıne coolasker54' Alıntı: Hoşbuldum Tusem' : ) Genişletmek için tıkla ...
coolasker54 Üye Tuba.Erva' Alıntı: Tuba.Ervaya dönus yaptık yogun istek üzerıne Genişletmek için tıkla ...
coolasker54 Üye greenmile' Alıntı: Hosgeldin cool Bu mesaj Samsung Galaxy Mini ile gönderilmiştir Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk green. Bu mesaj 1100 ile gönderilmiş olabilir : ) ----------Eklendi @ 02:21:48 ---------- Yazıldı @ 02:21:30 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: a.s hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... eyw.
greenmile' Alıntı: Hosgeldin cool Bu mesaj Samsung Galaxy Mini ile gönderilmiştir Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk green. Bu mesaj 1100 ile gönderilmiş olabilir : ) ----------Eklendi @ 02:21:48 ---------- Yazıldı @ 02:21:30 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: a.s hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... eyw.
coolasker54 Üye greenmile' Alıntı: Nickimi niye kisaltiyorsun Bu mesaj Samsung Galaxy Mini ile gönderilmiştir Genişletmek için tıkla ... kusur ettiysek affola : ) (coolasker54) : )
greenmile' Alıntı: Nickimi niye kisaltiyorsun Bu mesaj Samsung Galaxy Mini ile gönderilmiştir Genişletmek için tıkla ... kusur ettiysek affola : ) (coolasker54) : )
greenmile Üye coolasker54' Alıntı: kusur ettiysek affola : ) (coolasker54) : ) Genişletmek için tıkla ... Buyuk bi kusur Bu mesaj Samsung Galaxy Mini ile gönderilmiştir
coolasker54' Alıntı: kusur ettiysek affola : ) (coolasker54) : ) Genişletmek için tıkla ... Buyuk bi kusur Bu mesaj Samsung Galaxy Mini ile gönderilmiştir
coolasker54 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: nasılsınız gençler Genişletmek için tıkla ... Eyw. Sen nasılsın Metin?
Tuba.Erva Üye profıl muzıgımle oynaym az cıkıyorum sonra yarın cumartesiiiiiiiii uyuycam hadi iyi geceler size