hosbulduk :D
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:20:33 ---------- Yazıldı @ 00:20:00 ---------- hoşbuldum Genişletmek için tıkla ... sen Benden önce gelmedinmi furkan
Pondusss' Alıntı: hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:20:33 ---------- Yazıldı @ 00:20:00 ---------- hoşbuldum Genişletmek için tıkla ... sen Benden önce gelmedinmi furkan
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: sen Benden önce gelmedinmi furkan Genişletmek için tıkla ... uzun süredir yoktum ya
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap goldonfreeman' Alıntı: Oha sabrının golunu arıyordum nereye geldım Genişletmek için tıkla ... seni sabri şutlamış olmasın
goldonfreeman' Alıntı: Oha sabrının golunu arıyordum nereye geldım Genişletmek için tıkla ... seni sabri şutlamış olmasın
greenmile Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Murat okudum birazını ne güzel konuşuyonuz.. Bak güzel kardeşim falan bide smile lar falan, ama alttan alttan laflar Genişletmek için tıkla ... adam ribery nin konuyla alakası yok diyor niangı söylüyor halbuki 2side yok
- SerkeŞ -' Alıntı: Murat okudum birazını ne güzel konuşuyonuz.. Bak güzel kardeşim falan bide smile lar falan, ama alttan alttan laflar Genişletmek için tıkla ... adam ribery nin konuyla alakası yok diyor niangı söylüyor halbuki 2side yok
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: uzun süredir yoktum ya Genişletmek için tıkla ... sen gene arada sırada geliyon azizin Hiç görünmüyor
Pondusss' Alıntı: uzun süredir yoktum ya Genişletmek için tıkla ... sen gene arada sırada geliyon azizin Hiç görünmüyor
Amaru Shady Üye hoşgeldiniz ----------Eklendi @ 00:26:22 ---------- Yazıldı @ 00:25:53 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: sen gene arada sırada geliyon azizin Hiç görünmüyor Genişletmek için tıkla ... neden
hoşgeldiniz ----------Eklendi @ 00:26:22 ---------- Yazıldı @ 00:25:53 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: sen gene arada sırada geliyon azizin Hiç görünmüyor Genişletmek için tıkla ... neden
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap devran_34' Alıntı: sa ben geldim Genişletmek için tıkla ... a.s devran hoşgeldin sana mont bulamadık kusura bakma ----------Eklendi @ 00:28:03 ---------- Yazıldı @ 00:27:01 ---------- Pondusss' Alıntı: hoşgeldiniz ----------Eklendi @ 00:26:22 ---------- Yazıldı @ 00:25:53 ---------- neden Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum bayağıdır görünmüyor
devran_34' Alıntı: sa ben geldim Genişletmek için tıkla ... a.s devran hoşgeldin sana mont bulamadık kusura bakma ----------Eklendi @ 00:28:03 ---------- Yazıldı @ 00:27:01 ---------- Pondusss' Alıntı: hoşgeldiniz ----------Eklendi @ 00:26:22 ---------- Yazıldı @ 00:25:53 ---------- neden Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum bayağıdır görünmüyor
devran_34 Üye 'TUĞ'' Alıntı: a.s devran hoşgeldin sana mont bulamadık kusura bakma Genişletmek için tıkla ... hadi bugun arayalım bu parga mı paragamı ondan alıcam bakcam bugun işte pazar tatili
'TUĞ'' Alıntı: a.s devran hoşgeldin sana mont bulamadık kusura bakma Genişletmek için tıkla ... hadi bugun arayalım bu parga mı paragamı ondan alıcam bakcam bugun işte pazar tatili
greenmile Üye - SerkeŞ -' Alıntı: tam sana göre Murat, bitir işini Genişletmek için tıkla ... ben konuyu kapamaya çalışıyorum inat ediyor kapatmamaya ayrıca gaza gerek yok karşiim
- SerkeŞ -' Alıntı: tam sana göre Murat, bitir işini Genişletmek için tıkla ... ben konuyu kapamaya çalışıyorum inat ediyor kapatmamaya ayrıca gaza gerek yok karşiim
devran_34 Üye yarın avcılar pelican mall avm deyim görmek isteyen imazalı resim isteyen eglebilir 13,00 gibi
goldonfreeman Üye 'TUĞ'' Alıntı: seni sabri şutlamış olmasın Genişletmek için tıkla ... baskasını sutlamıs goren vardır dıye geldim
'TUĞ'' Alıntı: seni sabri şutlamış olmasın Genişletmek için tıkla ... baskasını sutlamıs goren vardır dıye geldim
devran_34 Üye istanbulda çok kötü rüzgar var az kalsın uçuyordum beyler bayanlar 55- 60 kilo bişeyim 178 - 183 boyum
istanbulda çok kötü rüzgar var az kalsın uçuyordum beyler bayanlar 55- 60 kilo bişeyim 178 - 183 boyum