By_GaBLiN
Üye
evet evet

evet evet

Hmm tamam erken yatan erken kalkar hesabı![]()
tabi tabi saat 1e geliyor geç yatıp erken kalkıyorum
Birçok parfümü kullanmış bir olarak , diesel fuel for life , ck euphoria , joop jump , channel blue , one million , pola big poney , gucci by gucci sport , jil sander , emporia armani ... Bunları kullanıyorum vallaha . Hepsine mükemmeldir . Dene aldığın yerde . 
Güzel demi kendimi çekip modifiye ettim![]()

Erkek parfümleri önereyim sana kardeşimBirçok parfümü kullanmış bir olarak , diesel fuel for life , ck euphoria , ck joop , channel blue , one million , pola big poney , gucci by gucci sport ... Bunları kullanıyorum . Hepsine mükemmeldir . Dene aldığın yerde .
![]()
isemiyaki ile ck one hosuma gidiyo cok hafif vede kokunun peşinden sürüklüyo ama açıklarını denemedim daha 
Erkek parfümleri önereyim sana kardeşimBirçok parfümü kullanmış bir olarak , diesel fuel for life , ck euphoria , ck joop , channel blue , one million , pola big poney , gucci by gucci sport ... Bunları kullanıyorum . Hepsine mükemmeldir . Dene aldığın yerde .
![]()
Bi channel blue yu duydum gerisini hiç ne duydum ne de işittim 
açık parfüm alcam param yokisemiyaki ile ck one hosuma gidiyo cok hafif vede kokunun peşinden sürüklüyo ama açıklarını denemedim daha
![]()
Selam
(Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
Hacı eyüp sabri tuncer neyimize yetmiyor

ee bana ne diyonuz parfüm konusuna
en en güzel koku insan kokusuu diyonuz![]()
![]()
Ben bi öyle yaptımda sabah kalktığımda kafa beyin kalmadı çok asabiydim duvarları yumrukluyordum
neyse bende duvarları yumruklamayım kalkınca hadi sağlıcakla kalın ben kaçar 
açık parfüm alcam param yokisemiyaki ile ck one hosuma gidiyo cok hafif vede kokunun peşinden sürüklüyo ama açıklarını denemedim daha
![]()