Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Merhaba, iyi geceler bişey sorcaktım bu televizyonda çıkan para ödlül yarışmaların genel adı ney
aradımız şehri bulun, hangi rakama bir defa yazılmıştır gibi ero ödlül yarışmalrın genel ismini sorcaktım

hosgeldın iyi geceler..görunce dırekt zaplıyorum ben valla

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
rebul un hangisi clasic olanı güzeldir ama kalıcı değil . Firstclass çok ağır bir kokudur . :D bilgin olsun rahatsız edebilir . Hadi ben kaçtım .

devran_34

devran_34

Üye

hosgeldın iyi geceler..görunce dırekt zaplıyorum ben valla

yok bea eniştem aradı yayına bağlamadılar 4 tl si gitmişti az kalsın adreslerine baskına gidyoduk biz
arayınca
soru soruyo 2 adet hep aynı soru tusa basıyosun diyoki dogru cevabı kısa zamanda veremediniz sonra dıt dıt dıt diye gidiyo sende kufuru basıyon tabiki :)

devran_34

devran_34

Üye
amanyaklı bişeymi alsam ama bayanlar üstüme atlar ozman reklamdaki gibi:)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
amanyaklı bişeymi alsam ama bayanlar üstüme atlar ozman reklamdaki gibi:)

Ona bakarsan clear man şampuan aldım arkasında yazıyor ilk kullanımdan itibaren kadınlar gözlerini sizden alamayacak diyor nerdeeee :D

devran_34

devran_34

Üye

Ona bakarsan clear man şampuan aldım arkasında yazıyor ilk kullanımdan itibaren kadınlar gözlerini sizden alamayacak diyor nerdeeee :D

amonyak etkileşim yaratmıyomuydu bi aceyip his filan aklımda ole kalmıs 250 tl den baslıyo parfumleri

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
amonyak etkileşim yaratmıyomuydu bi aceyip his filan aklımda ole kalmıs 250 tl den baslıyo parfumleri

La bi parfüme o kadar para verilir mi ya giderim o paraya 30 paket marlbora alırım :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
şaka bi yana da gerçekte veriyonuz mu o kadar parayı

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Cevap alamadım ama olsun ilginiz için yinede teşekürler iyi geceler.:bye2:

greenmile

greenmile

Üye
Bizi takan yok hahaha :D

(Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)

devran_34

devran_34

Üye
şaka bi yana da gerçekte veriyonuz mu o kadar parayı

o senin 30 paket deil de 30 tl ye set alıyom d&p den 27 tl ye set var o kadar para ancak ancak aklıma bi sebep gelmedi vermem hayatda ( ama KOÇ yada SAKIP aga damat alırsa alırım 250 300 tl ye parfüm :) )

devran_34

devran_34

Üye

La bi parfüme o kadar para verilir mi ya giderim o paraya 30 paket marlbora alırım :D
o senin 30 paket deil de 30 tl ye set alıyom d&p den 27 tl ye set var o kadar para ancak ancak aklıma bi sebep gelmedi vermem hayatda ( ama KOÇ yada SAKIP aga damat alırsa alırım 250 300 tl ye parfüm :) )

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

Üst Alt