Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Mesaj sayim artsin diye yaziyorum -.-

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
hoşgeldin ali
güle güle ali :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
selam herkese iyi geceler sanal alemin maxi gerçek insanları....

aleykumselam iyi geceler

----------Eklendi @ 01:17:09 ---------- Yazıldı @ 01:16:50 ----------

Mesaj sayim artsin diye yaziyorum -.-

ayy mertom .d

----------Eklendi @ 01:17:39 ---------- Yazıldı @ 01:17:09 ----------

Nasılsınız millet.. :D

iyiyim ben cok sukur kendı adıma .d
senı sormalı

devran_34

devran_34

Üye
nfs the run diyorum 4 dvd korsanı 10 lira diyorum oyun nasıl diyrorum SİZİ SEVİYORUM :hih:

Revengeful

Emekli Yönetici
Soyle cigerim

SHS

SHS

Üye
devran her akşam aynı soruyu soruyon hayır cevabını alınca çıkıyon.. Sen bot musun yaw? Gerçek değil misin? :ehe

kol@j

kol@j

Üye
cümleten hoş bulduk...

pelın_

:oku:

cesares_

Üye
arkadaşlar muhabbet hali hazırdayken küçük bi sorum olacak.nokia e5 aldım.bataryası konusunda olağanüstü memnunum.fakat web tarayıcı kabusum oldu.şimdi cepten faceye bağlanıyorum bi kaç mesaj okuyorum.biraz bekliyorum tabi bu arada aynı anda çalışıyorum :-D
herhengi bir tuşa bastığımda ekran normale dönüyo.tabi hemen yeni bi face mesajı gelmiş mi ona bakayım diyorum.sayfayı yenile diyorum web tarayıcı pısssssss.donuyo kalıyo.ana ekrana dönüp tekrar web sayfasına hızlı geçiş yapıyorum nafile.mecburen uygulamayı kapatmak zorunda kalıyorum.bu ne zamandır böyle derseniz 15 gün öncesine kadar böyle bişey yoktu.bi kaç oyun attım cebe.maksat yolda giderken falan can sıkılmasın.ama bırakın yolu daha yola çıkmadan bu web tarayıcı donması beni aşırı derece sinir etti.yorum görüş ve önerilerinizi acilen bekliyorum arkadaşlar.bi zahmet....

Yasminozz

Yasminozz

Üye
iyiyim ben de çok şükür...uyumaya hazırlanıyorum..nette takılırken uyuyakalmayı seviyorum.. :D :D

devran_34

devran_34

Üye
SHS

SHS

Üye
kardeşim öncelikle mobilim, destan yazman gerçekten çok güzel oldu :zuhaha:

Üst Alt