kardeşim öncelikle mobilim, destan yazman gerçekten çok güzel oldu![]()
heralde öbür adama dedin galiba ?başka önerisi olan bi kardeşimiz var mıııııııııııııııııııı?????

Yat uyu veya daha iyi hizmet için konu açarak sorbaşka önerisi olan bi kardeşimiz var mıııııııııııııııııııı?????

sevgili arkadaşım.telefonun ana ekranına nazar boncuğu bi de karınca duası bile koydum nafile.başka önerisi olan ???

konu açarak sor diyen erbaşa parantez açarak soruyorum (böyle bi durumda sen uyuyabilir miydin be dostumm) desem
konu açarak sor diyen erbaşa parantez açarak soruyorum (böyle bi durumda sen uyuyabilir miydin be dostumm) desem

Donarak da olsa Opera mini yükledevran süpersin yaa :-D ama biliyosun bu aralar değil kurşun döktürmek silah resmi koysak ekrana ergenekoncu diye silivriye alıyolar :-D

devran.opera miniyle denedim evet o anda olmasa da bi süre sonra yine oldu.sanırım olay şu ekran koruyucu ekrana geldikten sonra oluyo.yanlışsam düzelt ama.onda bile yaptı yani...

sevgili arkadaşım.telefonun ana ekranına nazar boncuğu bi de karınca duası bile koydum nafile.başka önerisi olan ???