TUG' sana koptum :hmmm :allalla:
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: Haydar dümen esprine yaw! Genişletmek için tıkla ... haydaravizyon nickli bi arkadaşımız vardıda
- SerkeŞ -' Alıntı: Haydar dümen esprine yaw! Genişletmek için tıkla ... haydaravizyon nickli bi arkadaşımız vardıda
SHS Üye Bende ----------Eklendi @ 01:05:44 ---------- Yazıldı @ 01:04:49 ---------- Abi biliyorum, yaw noluyo anlatamıyorum kendimi
Bende ----------Eklendi @ 01:05:44 ---------- Yazıldı @ 01:04:49 ---------- Abi biliyorum, yaw noluyo anlatamıyorum kendimi
vapur dumanı Üye __xXx__' Alıntı: acaba nerede Genişletmek için tıkla ... işi olmasa gelirdi.Arayamıyorumda geç oldu..
__xXx__' Alıntı: acaba nerede Genişletmek için tıkla ... işi olmasa gelirdi.Arayamıyorumda geç oldu..
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap vapur dumanı' Alıntı: koptukmu ne?herkes ayrı telden çalıyo ve kimse kimseyi anlamıyo.pelinim nerdekiii? Genişletmek için tıkla ...
vapur dumanı' Alıntı: koptukmu ne?herkes ayrı telden çalıyo ve kimse kimseyi anlamıyo.pelinim nerdekiii? Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye @vapur dumanı sen gelmeyince, küstü gitti galiba ----------Eklendi @ 01:23:54 ---------- Yazıldı @ 01:22:41 ---------- @TUG' abi lütfen üşürken kahkaha atamıyorum
@vapur dumanı sen gelmeyince, küstü gitti galiba ----------Eklendi @ 01:23:54 ---------- Yazıldı @ 01:22:41 ---------- @TUG' abi lütfen üşürken kahkaha atamıyorum
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: @vapur dumanı sen gelmeyince, küstü gitti galiba ----------Eklendi @ 01:23:54 ---------- Yazıldı @ 01:22:41 ---------- @tug' abi lütfen üşürken kahkaha atamıyorum Genişletmek için tıkla ... nerdesin de o kadar üşüyorsun ----------Eklendi @ 01:27:14 ---------- Yazıldı @ 01:26:03 ---------- vapur dumanı' Alıntı: işi olmasa gelirdi.Arayamıyorumda geç oldu.. Genişletmek için tıkla ... sahi nerde o yaa eksikliği belli oluyor
- SerkeŞ -' Alıntı: @vapur dumanı sen gelmeyince, küstü gitti galiba ----------Eklendi @ 01:23:54 ---------- Yazıldı @ 01:22:41 ---------- @tug' abi lütfen üşürken kahkaha atamıyorum Genişletmek için tıkla ... nerdesin de o kadar üşüyorsun ----------Eklendi @ 01:27:14 ---------- Yazıldı @ 01:26:03 ---------- vapur dumanı' Alıntı: işi olmasa gelirdi.Arayamıyorumda geç oldu.. Genişletmek için tıkla ... sahi nerde o yaa eksikliği belli oluyor
vapur dumanı Üye greenmile' Alıntı: Geliyorum gidiyorum ya o bakima Hem allahin selami al iste Genişletmek için tıkla ... Allahın selamı alınmazmı yahu?delimisin?Aldık kabul ettik..
greenmile' Alıntı: Geliyorum gidiyorum ya o bakima Hem allahin selami al iste Genişletmek için tıkla ... Allahın selamı alınmazmı yahu?delimisin?Aldık kabul ettik..