Ya Ne yarışması bu
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap vapur dumanı' Alıntı: iyi geceleer.Hoşgeldiniiiz. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk vapur dumanı sağol, nasılsın bi haydar vardı nerelerde o haberin varmı ----------Eklendi @ 00:22:57 ---------- Yazıldı @ 00:22:21 ---------- greenmile' Alıntı: Profil Müziği Yarışması arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... , mobilim Ben
vapur dumanı' Alıntı: iyi geceleer.Hoşgeldiniiiz. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk vapur dumanı sağol, nasılsın bi haydar vardı nerelerde o haberin varmı ----------Eklendi @ 00:22:57 ---------- Yazıldı @ 00:22:21 ---------- greenmile' Alıntı: Profil Müziği Yarışması arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... , mobilim Ben
devran_34 Üye 'TUĞ'' Alıntı: bişey anlamadım Genişletmek için tıkla ... buraya mesaj 00 dan sonra atılıyoya onu dedim yani akşama bekleyin manasında
'TUĞ'' Alıntı: bişey anlamadım Genişletmek için tıkla ... buraya mesaj 00 dan sonra atılıyoya onu dedim yani akşama bekleyin manasında
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap devran_34' Alıntı: buraya mesaj 00 dan sonra atılıyoya onu dedim yani akşama bekleyin manasında Genişletmek için tıkla ... bu sebeple öğrenmiş oldun
devran_34' Alıntı: buraya mesaj 00 dan sonra atılıyoya onu dedim yani akşama bekleyin manasında Genişletmek için tıkla ... bu sebeple öğrenmiş oldun
vapur dumanı Üye 'TUĞ'' Alıntı: hoşbulduk vapur dumanı sağol, nasılsın bi haydar vardı nerelerde o haberin varmı ----------Eklendi @ 00:22:57 ---------- Yazıldı @ 00:22:21 ---------- , mobilim Ben Genişletmek için tıkla ... ay yok yaaa bende ona bakınıyom.nerelerde acap?
'TUĞ'' Alıntı: hoşbulduk vapur dumanı sağol, nasılsın bi haydar vardı nerelerde o haberin varmı ----------Eklendi @ 00:22:57 ---------- Yazıldı @ 00:22:21 ---------- , mobilim Ben Genişletmek için tıkla ... ay yok yaaa bende ona bakınıyom.nerelerde acap?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap vapur dumanı' Alıntı: ay yok yaaa bende ona bakınıyom.nerelerde acap? Genişletmek için tıkla ... bi dümen çeviriyordur ----------Eklendi @ 00:34:53 ---------- Yazıldı @ 00:33:58 ---------- Burak' Alıntı: yarısmaya katıldım sizde katılın profil müzik yarısması iyi geceler maxicep Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler burak hoşgeldin
vapur dumanı' Alıntı: ay yok yaaa bende ona bakınıyom.nerelerde acap? Genişletmek için tıkla ... bi dümen çeviriyordur ----------Eklendi @ 00:34:53 ---------- Yazıldı @ 00:33:58 ---------- Burak' Alıntı: yarısmaya katıldım sizde katılın profil müzik yarısması iyi geceler maxicep Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler burak hoşgeldin
vapur dumanı Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Koptum yine Genişletmek için tıkla ... sayemde teşekkür et bana..
vapur dumanı Üye devran_34' Alıntı: bu şarkı yarısmasının kuralları ney gerçi sesimde bira kötü ama Genişletmek için tıkla ... bende bilmiyorum ama katılamazdım zaten..Maddi bi kazanç mevcut malesef..
devran_34' Alıntı: bu şarkı yarısmasının kuralları ney gerçi sesimde bira kötü ama Genişletmek için tıkla ... bende bilmiyorum ama katılamazdım zaten..Maddi bi kazanç mevcut malesef..
SHS Üye @ TUG' sana koptum @ greenmile k.bakma görmedim, yarın katılıcam @ vapur dumanı sayende olmadı ama teşekkür ederim @ devran_34 olaya tamamen fransızsın
@ TUG' sana koptum @ greenmile k.bakma görmedim, yarın katılıcam @ vapur dumanı sayende olmadı ama teşekkür ederim @ devran_34 olaya tamamen fransızsın