Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

hım sakin ol şimdi ehliyet alırken ilk yardım ögretdiler deiklerimi yap

kafanı geriye dogru yasla yum gözlerini soluk burundan alıp agızdan veriyon galiba öle bişeyler yap sakinleş sonra geri dön hayata

yada hiçmi yapmasan :hmmm

bu az bile alıstım ben

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Ölenle ölünmez tabiki ama ölüm acısıda kötüdür arkadaşlar... Allah kimseye yaşatmasın...
Ben izmirde askerlik görevimi yaparken 5.9 urla depremi yaşadım o bile beni çok ürkütmüştü sallanmak falan hikaye o ses sizi ürkütüyor birde o duvarların üzerinize geldiğinizi düşünsenize bunuda yaşan bilir tabiki neyse konuyu kapatayım artık ben :)
bence de kapat..söleye söleye başımıza getirecen yoksa!!!

pelın_

kızım küt diye gidicen yaaa!!! kızım bırak şu kendibne eziyet etmeyi..bak böle yaparsanvallahi bu sefer gçörüşmüycem senle.kendine bu kadar eziyet edenin hayatımda işi olamaz benim...
kız valla bişey yapmıyorum deli bakma ifade kullanamıyorum yoksa gayet ıyıyım ama hızlı atıyo meret benım elımdolan bısey dıyılkı iyiyim yavrumm

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
hım sakin ol şimdi ehliyet alırken ilk yardım ögretdiler deiklerimi yap

kafanı geriye dogru yasla yum gözlerini soluk burundan alıp agızdan veriyon galiba öle bişeyler yap sakinleş sonra geri dön hayata

yada hiçmi yapmasan :hmmm
burnundan alıp nerden verecek kesin bişi söle??? aaaaaaaaaaaaa gülmek istiyorum kahkahalarla hemdeee....
neyse ona hiç bişi etki etmez.iki çakacan tokadı ancak o olur!!!

Navy Blue

Navy Blue

Üye
istanbuldasınız ben kapatsamda istanbul kapatamaz ona göre önleminizi alın :)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve pelın_

pelın_

murat tansiyanomu çıkardın he korkuyorum zaten ölmekten ayy

devran_34

devran_34

Üye
yaw bayanlar baylar siz sabah erken kalkıp işe gitmicenizmi temizlik yapmıcanız mı ben merak ettim valla demin konuda demiştim çok mereklıyım dır diyee ( şu konteynır da gitmek konusunda )

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve pelın_

pelın_

yaw bayanlar baylar siz sabah erken kalkıp işe gitmicenizmi temizlik yapmıcanız mı ben merak ettim valla demin konuda demiştim çok mereklıyım dır diyee ( şu konteynır da gitmek konusunda )

sabah 11 de öenmli bi görüşmem var ama uykum yok bende burdayım

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
Navy Blue

Navy Blue

Üye
bulursun bulursun merak etme :D

• Beğen
Tepkiler: devran_34
SHS

SHS

Üye
iyi geceler
herkese saygılar, sevgiler :bye2: (işim gücüm yok, gidip müzik dinliycem :ehe)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

pelın_

Kim ne buluyo anlamdım kı?

devran_34

devran_34

Üye
nulursun bulursun merak etme :D

o orda ortamı kurmuştur tek corapla gelenler :) grubu :kop: ALLAH rahmet eylesin

----------Eklendi @ 01:34:19 ---------- Yazıldı @ 01:33:30 ----------

aman ne korkacan herkes gidecek aynı yere ben SAKIP AGA yı bulacam orada :)

nulursun bulursun merak etme :D

Kim ne buluyo anlamdım kı?

ben SAKIP AGA yı bulucam dedim :islik

pelın_

o kim be?

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
ben işteyim zaten siz düşünün

Navy Blue

Navy Blue

Üye
kolay yerlerden sor :)

Hadi ben kaçar arkadaşlar... Yeni gün size mutluluk, huzur, şans ve başarı getirsin iyi geceler :)

Yöhhh yani sakıp ağayı bilmeyen varmı Türkiyede?

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve devran_34

Üst Alt