bi ara burda da deprem olmuştu, internet kafede oyun oynuyoduk, herkes kaçtı, biz kaçmadık teknolojiyi kullandık![]()

valla ööle bişi olurki bunu bile kullanamzasın.dedüğün gibi doğanın gücüne karşı durulmaz...kara haber tez duyulur demişler.bi şekilde haber gelir zaten.hem geç duymam daha iyi ne kadar geç duyarsam o kadar az telaşlanırım..düz manntık!!Buna felaket tellalı denilmez doğruları söylüyorsun denir
Buda doğal felaketlere karşı bir emniyettir...
Bazen doğa ile mücadele edemeyiz işte o zaman teknoloji en iyi şekilde kullanmak gerekir![]()
ya sol yanım acıyo
şarkı şözü gibi oldu ama vapur dumanı yavru hey hani çk sevdıgıne bişey olurda kalbıne bi açı çökerya aynı öle sankı bişey oldu anam

aramak için bahaneler üretme kendineee...ya sol yanım acıyo
şarkı şözü gibi oldu ama vapur dumanı yavru hey hani çk sevdıgıne bişey olurda kalbıne bi açı çökerya aynı öle sankı bişey oldu anam
Ne kadar erken duyarsam o kadar çabuk sevdiklerime hızlı yardımcı olabilirim buda doğru mantık![]()

ay yaznının her yanı yanlış yaa pelinmi kaçtı içime acep.ayy çok güldüm yaaa
valla ööle bişi olurki bunu bile kullanamzasın.dedüğün gibi doğanın gücüne karşı durulmaz...kara haber tez duyulur demişler.bi şekilde haber gelir zaten.hem geç duymam daha iyi ne kadar geç duyarsam o kadar az telaşlanırım..düz manntık!!
nasılta tanıyo beni ama yok kız öle dıyıl buarada yıne nabzım uçuşlarda he[sıze="3"][ı]
aramak için bahaneler üretme kendineee...[/ı][/sıze]
sen ööle yap bende böle..orta yolda buluşalım bence...Ne kadar erken duyarsam o kadar çabuk sevdiklerime hızlı yardımcı olabilirim buda doğru mantık![]()
kalan sağlar bizimdir diyosun !!!en iyi mantık ölenle ölünmez ardında kalanlara bak![]()
Ya bırakın şu deprem sohbetını kalpten gıdıyorumburda he 146 atıyo

kızım küt diye gidicen yaaa!!! kızım bırak şu kendibne eziyet etmeyi..bak böle yaparsanvallahi bu sefer gçörüşmüycem senle.kendine bu kadar eziyet edenin hayatımda işi olamaz benim...Ya bırakın şu deprem sohbetını kalpten gıdıyorumburda he 146 atıyo