ben geldim :)
greenmile Üye vapur dumanı' Alıntı: hoşbulduuum Genişletmek için tıkla ... Onu anila demistim seni daha yeni gordum ama hosgeldin
vapur dumanı' Alıntı: hoşbulduuum Genişletmek için tıkla ... Onu anila demistim seni daha yeni gordum ama hosgeldin
vapur dumanı Üye greenmile' Alıntı: Onu anila demistim seni daha yeni gordum ama hosgeldin Genişletmek için tıkla ... peki o zaman ama hoşbuldum ----------Eklendi @ 00:33:19 ---------- Yazıldı @ 00:31:18 ---------- Bu arada pelin cezalı değil arkadaşlar.Kendini banlamış.Söylememi istedi..
greenmile' Alıntı: Onu anila demistim seni daha yeni gordum ama hosgeldin Genişletmek için tıkla ... peki o zaman ama hoşbuldum ----------Eklendi @ 00:33:19 ---------- Yazıldı @ 00:31:18 ---------- Bu arada pelin cezalı değil arkadaşlar.Kendini banlamış.Söylememi istedi..
vapur dumanı Üye greenmile' Alıntı: Pelin kankan ban atmis kendine yalniz kaldin Genişletmek için tıkla ... Yok be ben onunla en az 80 kere konuşuyorum Siteyi diyosan senle idare ederim artık ----------Eklendi @ 00:40:44 ---------- Yazıldı @ 00:39:56 ---------- umut_bozkurt' Alıntı: iyi geceler millet ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... iyi geceleeer hoş geldin.Ne olsun aynı bizde sen ne yapıyosun?
greenmile' Alıntı: Pelin kankan ban atmis kendine yalniz kaldin Genişletmek için tıkla ... Yok be ben onunla en az 80 kere konuşuyorum Siteyi diyosan senle idare ederim artık ----------Eklendi @ 00:40:44 ---------- Yazıldı @ 00:39:56 ---------- umut_bozkurt' Alıntı: iyi geceler millet ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... iyi geceleeer hoş geldin.Ne olsun aynı bizde sen ne yapıyosun?
vapur dumanı Üye greenmile' Alıntı: Bende siteyi demiştim zaten 10 gun dedigin nedir ki hem şimdi gecer Genişletmek için tıkla ... Yok zaten pek karşılaşamıyodum sitede ----------Eklendi @ 00:46:38 ---------- Yazıldı @ 00:45:43 ---------- pyrrhos91' Alıntı: süprüzz ben geldimm.. herkese saygılar-sevgiler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiiiiin
greenmile' Alıntı: Bende siteyi demiştim zaten 10 gun dedigin nedir ki hem şimdi gecer Genişletmek için tıkla ... Yok zaten pek karşılaşamıyodum sitede ----------Eklendi @ 00:46:38 ---------- Yazıldı @ 00:45:43 ---------- pyrrhos91' Alıntı: süprüzz ben geldimm.. herkese saygılar-sevgiler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiiiiin