anılbaran
Üye
ok . tmm deşekkür Eddim.. ----------Eklendi @ 01:47:10 ---------- Yazıldı @ 01:46:25 ---------- ben X6 diyene 5Mp AF CarL Zeiss lensli Dijital fotoğraf makinası derim...
.ok . tmm deşekkür Eddim.. ----------Eklendi @ 01:47:10 ---------- Yazıldı @ 01:46:25 ---------- ben X6 diyene 5Mp AF CarL Zeiss lensli Dijital fotoğraf makinası derim...
.
Hep senin yüzünden![]()

açıkcası pek bi ilgi alanım yoktur.hıım tamam onur peki ilgi alanin ne?
gittin aniden sustun ?
----------Eklendi @ 01:51:47 ---------- Yazıldı @ 01:51:31 ----------
ben ni yaptım yahu
----------Eklendi @ 01:54:18 ---------- Yazıldı @ 01:51:47 ----------
hayde konuşakgittin aniden sustun ?

SymbianLa bir alakam yok ki hiç kullanmadım.. Nokıa'nın tek sevdiğim yani Carl Zeiss lensli kamera kullanıyor olmasıelektro guzeldı.peki ben 1resim duzenleme prosu arıyorum ve o proda resme yazı eklemed xapabılmlym.ne tavsıye edrsin

hayde konuşak![]()

SymbianLa bir alakam yok ki hiç kullanmadım.. Nokıa'nın tek sevdiğim yani Carl Zeiss lensli kamera kullanıyor olması
----------Eklendi @ 01:58:30 ---------- Yazıldı @ 01:57:30 ----------
HaTiCe ile aran nasıl ?
hımmSymbianLa bir alakam yok ki hiç kullanmadım.. Nokıa'nın tek sevdiğim yani Carl Zeiss lensli kamera kullanıyor olması----------Eklendi @ 01:58:30 ---------- Yazıldı @ 01:57:30 ---------- HaTiCe ile aran nasıl ? ----------Eklendi @ 01:59:11 ---------- Yazıldı @ 01:58:30 ----------
![]()
![]()
elektro guzeldı.peki ben 1resim duzenleme prosu arıyorum ve o proda resme yazı eklemed xapabılmlym.ne tavsıye edrsin
onur tam olarak neyle ugrastgnı anlamadm az acarmışın
neden ki?sıkıldım![]()
bende biraz miladi oyun oynayım undercoversıkıldım![]()
bilmemneden ki?
evet amd biraz dha kapsamlı 1şey aramıştm.ee calısiomusunuz yoksa okul hayatmı
yarın iş var ama gitmeyecem