traffics
Üye
bizim burdaki telefoncuya okuturuz güzel bi paraya . sonra yüzde elli paylaşır dagılırız![]()
Yine ben zarar edicem ama
bizim burdaki telefoncuya okuturuz güzel bi paraya . sonra yüzde elli paylaşır dagılırız![]()
iyi. Kamerası nasıldı peki ?hayır kullanmadım ama inceleme fırsatım olmuştu![]()
iş yoğunluğu nedeni ile bir süre vakit ayıramamıştım
sen nerelerdeydin bayadır yoktun buralarda ?

murat boz kalamam arkadaş git su an onu dinliyorum.bu parçayada bayılıyorum.varmı başka seven bu parcaxı arkadaslar
polise şıkayet ederim ortak olmasssakYine ben zarar edicem ama![]()

haha güzel taktik bende ortağımpolise şıkayet ederim ortak olmasssak![]()

kamerası idare eder 3.2 idi galiba ekranına göre güzeliyi. Kamerası nasıldı peki ?

memnun oldum.h.bulduk.mreşal adın ne idi.benim ilhan
3 kişi çok oldu yüzde 33 oldu .birinin ölmesi lazım ben hariçhaha güzel taktik bende ortağım![]()

hatırlıyon mu 3x optik zoom'u nasıl kaliteli yapıyormuydu ?kamerası idare eder 3.2 idi galiba ekranına göre güzel![]()
3 kişi çok oldu yüzde 33 oldu .birinin ölmesi lazım ben hariç![]()

bayaa oldu ben onu inceleyeli eski telefon zaten ama kamera cok zoom yapmıyodu video kalıtesi cok iyi deildi yada bana öyle gelmişte olabilir. ama fotograf iyidihatırlıyon mu 3x optik zoom'u nasıl kaliteli yapıyormuydu ?

bend menmun oldum.onur tel olarak x6 yı anlat dsem nasıl özetlerşın?
pek anlamam desem.ok . tmm deşekkür Eddim..bayaa oldu ben onu inceleyeli eski telefon zaten ama kamera cok zoom yapmıyodu video kalıtesi cok iyi deildi yada bana öyle gelmişte olabilir. ama fotograf iyidi![]()
ben X6 diyene 5Mp AF CarL Zeiss lensli Dijital fotoğraf makinası derim...bend menmun oldum.onur tel olarak x6 yı anlat dsem nasıl özetlerşın?
Hep senin yüzündensusmak yakışmıyor maxicep![]()