sıkıldınmı uykum var |-) Yahu Ne sıkılması
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap phasan' Alıntı: sıkıldınmı Genişletmek için tıkla ... uykum var Yahu Ne sıkılması
phasan Üye pelın_' Alıntı: ben kaçar hadi iyi gecelr Genişletmek için tıkla ... ıyıgeceler pelın ----------Eklendi @ 00:18:24 ---------- Yazıldı @ 00:17:19 ---------- bende kaçar bu gece kımse yok burda buranın tadı yok
pelın_' Alıntı: ben kaçar hadi iyi gecelr Genişletmek için tıkla ... ıyıgeceler pelın ----------Eklendi @ 00:18:24 ---------- Yazıldı @ 00:17:19 ---------- bende kaçar bu gece kımse yok burda buranın tadı yok
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap ----------Eklendi @ 00:19:11 ---------- Yazıldı @ 00:18:49 ---------- birazdan gelirler
phasan Üye Burak' Alıntı: benim uyarı puanım varmış bak hele yav yeni görüyom Genişletmek için tıkla ... ne yaptında uyarı aldın
Burak' Alıntı: benim uyarı puanım varmış bak hele yav yeni görüyom Genişletmek için tıkla ... ne yaptında uyarı aldın
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: benim uyarı puanım varmış bak hele yav yeni görüyom Genişletmek için tıkla ... mobilim ----------Eklendi @ 00:31:49 ---------- Yazıldı @ 00:31:15 ---------- Necmati' Alıntı: Selamin aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin
Burak' Alıntı: benim uyarı puanım varmış bak hele yav yeni görüyom Genişletmek için tıkla ... mobilim ----------Eklendi @ 00:31:49 ---------- Yazıldı @ 00:31:15 ---------- Necmati' Alıntı: Selamin aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap neyse ben kaçar hadi iyi geceler. Uyku iyice bastırmadan biraz çalışıyormuş gibi yapayım
phasan Üye 'TUĞ'' Alıntı: neyse ben kaçar hadi iyi geceler. Uyku iyice bastırmadan biraz çalışıyormuş gibi yapayım Genişletmek için tıkla ... gule gule
'TUĞ'' Alıntı: neyse ben kaçar hadi iyi geceler. Uyku iyice bastırmadan biraz çalışıyormuş gibi yapayım Genişletmek için tıkla ... gule gule
Burak Üye h@lit' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... abi hoşgeldin o imza ne öyle yaw çocuğun kafası koptu ----------Eklendi @ 00:36:36 ---------- Yazıldı @ 00:36:18 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: neyse ben kaçar hadi iyi geceler. Uyku iyice bastırmadan biraz çalışıyormuş gibi yapayım Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi.
h@lit' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... abi hoşgeldin o imza ne öyle yaw çocuğun kafası koptu ----------Eklendi @ 00:36:36 ---------- Yazıldı @ 00:36:18 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: neyse ben kaçar hadi iyi geceler. Uyku iyice bastırmadan biraz çalışıyormuş gibi yapayım Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi.