iyi geceler herkese
phasan Üye By_GaBLiN' Alıntı: hosgorduk sen de hosgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ----------Eklendi @ 00:34:37 ---------- Yazıldı @ 00:34:13 ---------- Tusem'' Alıntı: iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... sanada ıyı geceler
By_GaBLiN' Alıntı: hosgorduk sen de hosgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ----------Eklendi @ 00:34:37 ---------- Yazıldı @ 00:34:13 ---------- Tusem'' Alıntı: iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... sanada ıyı geceler
Tuba.Erva Üye Samanyolu TV'de KARDEŞLİK ZAMANI ----------Eklendi @ 00:37:13 ---------- Yazıldı @ 00:35:38 ---------- hosbulduk saolun arkadaslar
Samanyolu TV'de KARDEŞLİK ZAMANI ----------Eklendi @ 00:37:13 ---------- Yazıldı @ 00:35:38 ---------- hosbulduk saolun arkadaslar
Tuba.Erva Üye haydaravısyon' Alıntı: Evim evindir kampanyası dikkatimi çekti Genişletmek için tıkla ... o kampanyayi bende duydum
haydaravısyon' Alıntı: Evim evindir kampanyası dikkatimi çekti Genişletmek için tıkla ... o kampanyayi bende duydum
haydaravısyon Üye Tusem'' Alıntı: o kampanyayi bende duydum Genişletmek için tıkla ... Depremzede bir aile evimize kabul etmeyi çok isterdim.
Tusem'' Alıntı: o kampanyayi bende duydum Genişletmek için tıkla ... Depremzede bir aile evimize kabul etmeyi çok isterdim.
Tuba.Erva Üye haydaravısyon' Alıntı: Depremzede bir aile evimize kabul etmeyi çok isterdim. Genişletmek için tıkla ... zaten misafirperverlik Türk milletinin benliginde var.hele boyle bir konuda.maddi manevi destek olmak cok onemli.
haydaravısyon' Alıntı: Depremzede bir aile evimize kabul etmeyi çok isterdim. Genişletmek için tıkla ... zaten misafirperverlik Türk milletinin benliginde var.hele boyle bir konuda.maddi manevi destek olmak cok onemli.