söylemedi deme bak evde kalırsın ablakiskancim evet.asirisindan hemdeama rahatsz etmem karsimdakini kiskancligimi sempatikligimle kapatiyorum
![]()

kıskanmassanda sevgı olmaz ama normal kıskanacaksınBen kıskanmam
bak ozaman evde kalırsın asırı kıskançsansöylemedi deme bak evde kalırsın abla![]()
Ooo iyiymis1909 oldu![]()

ı harfini kullansak diyom abiHasan papaz hergun pilav yemez bi yerde skiliyorsn ama oyle biri cikiyorki istesende unutamiyorsun karmask bisey bu

çökmekkendini bir traktör olarak düşün tarladasın ve kımıldayamıyorsun ... çökmek bu işte
![]()
![]()

ben yasıyorum zaten karsıma bırı cıktı unutamıyorumHasan papaz hergun pilav yemez bi yerde skiliyorsn ama oyle biri cikiyorki istesende unutamiyorsun karmask bisey bu
bisey olmaz.kalmam bensöylemedi deme bak evde kalırsın abla![]()
cok sahipleniyorum ben ondan.cok belli ederm sevgimi.bitincede essekten dusmus gibi arar
Mobilim i yazinca sey oluyo ı ile ugrasmiyorm kisaltyrm .dı harfini kullansak diyom abi![]()
kıskanmassanda sevgı olmaz ama normal kıskanacaksın

senınkısı asırı kıskannç lıkben mesela telefonumu bile kıskanıyorum![]()
hımmmBen kıskanmam kıskanılan ben olurum![]()
eşekten gerçekten düştüyse iyibisey olmaz.kalmam bencok sahipleniyorum ben ondan.cok belli ederm sevgimi.bitincede essekten dusmus gibi arar
![]()
hayırlısı olsun abla
düğününe çagırırsan gelirik
maxicep adına ''tuba bu genç kim buda benim maxicep'ten kardeşim Elektr0

cagirmammieşekten gerçekten düştüyse iyihayırlısı olsun abla
![]()
![]()

cagırısan bende gelırım nıye yalnız bırakıyımkıeşekten gerçekten düştüyse iyihayırlısı olsun abla
![]()
![]()
Örnek mükemmel![]()
biliyom da abi yani gençsin daha yav